M: Alfa Romeo 33 KIIRE !

1.3 boxer mootor 65kw, 1993.a. punast värvi, valged 14'' OZ Superturismo WRC veljed peal on talverehvid, aga kaks suvekat saab ka kaasa. Ees väga korralikud Recaro istmed. Autol on kõik vedelikud ja piduriklotsid vahetatud, mina olen sõitnud selle autoga 10k km talve jooksul ja mingisuguseid muresid pole olnud. Auto mind teele pole jätnud, v.a nott aku mis tühjaks läks koguaeg, nüüd ka uus aku. Autoga tegin ka väikese kõksu, aga ostja saab kaasa korraliku esistange ja tulede alused liistud. Autol on ka esituled uued. Ühesõnaga tuleks siis stange külge panna autole ja viimane sumpsi pütt külge keevitada uuesti kuna eelmine omanik oli teinud või lasknud sitasti keevitada. Makki ega alarmi pole. Muidu, aga täiesti normaalne ja probleemide vaba auto. 1.3 mootori kohta läheb ka hästi edasi ja kütusekulu on väike.

Pakkuge hinda alates 12k eesti kroonist :) Järelmaks on samuti võimalik

Näha saab autot Lasnamäel ja toonitan jälle, et asjaga on VÄGA KIIRE!

Ragnar
Brera 3.6 Q4

8) alfade toredaim külg- kui ikka korralikult ja jõuliselt pedaaliga ringi käia, siis võtab ikka kogu paagitäie võrdlemisi kiiresti ära :D ja seda olenemata mootorist

ja mitte pedaalil talluda siis ei ole asi nagu Alfat väärt. :lol:

65kw boxerile peaks muidu suht hästi sobima tehase poolt väidetud keskmine 7l/100km 70%maantee/30%linn ringi...

reaalselt pakuks (kui auto vanaemale anda 6/100le ja kui ise sõita 8/100le)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:8) alfade toredaim külg- kui ikka korralikult ja jõuliselt pedaaliga ringi käia, siis võtab ikka kogu paagitäie võrdlemisi kiiresti ära :D ja seda olenemata mootorist

ja mitte pedaalil talluda siis ei ole asi nagu Alfat väärt. :lol:

65kw boxerile peaks muidu suht hästi sobima tehase poolt väidetud keskmine 7l/100km 70%maantee/30%linn ringi...

reaalselt pakuks (kui auto vanaemale anda 6/100le ja kui ise sõita 8/100le)

Ei tea minu imola võtab linnas vähemalt 9L sajale :roll: , tehas lubab midagi 8.5 kanti, aga proovi sa 100KM alfaga läbi sõita ilma et mõni kord esimene ja teine käik ilusti piirajani välja pöörata :lol: