33 Käik kange.

Et sai lasta sidur ära vahetada.. ja nüüd on kahe käe käigukang. No käik on kohe eriti kange.. alguses tundus, et pärast mingit sõitu on läinud pehmemaks ent täna uuesti rooli istudes tundus, et ma eelmine päev lihtsalt sain tugevamaks... :roll:

Kas need tegelased panid midagi viltu või..???

33 Käik kange.

kange???kas läheb raginaga sisse??? ja kas vahetati komplektne sidur või ainult ketas... ja mis olukorras käigukasti lülitushoova puksid on??? kui täpsustad siis ehk oskan täpsemalt öelda...

33 Käik kange.

ehk vajab siduri pump õhutamist... kui 1-rauas, siis kuna vedama hakkab-kui kõrgele pedaali saad lasta kuni vedama kergelt hakkab? ja kas kõik käigud lähevad raskelt sisse...???

33 Käik kange.

esimese mõttena kargab pähe see, et kokkupanemisel on mingi error tehtud, ning kuskil poob midagi su käigukangi vahel. Vaata see üle esmalt. Sidur ja käiguvahetus pole nii osteselt seotud. Ma saaks aru, kui sul on pedaal raske / kerge, siis oleks sidurikomplektis mure. Auto üles ja vaata, mis sul seal all toimub esmalt ikka.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

33 Käik kange.

mul esimene emotsioon sama mis eelkirjutanul :D (ju siis ehk ongi õige?)

ehk on käigukangi hoovastiku kinnikruvimisega üle pingutatud (kui ta oli sul ka salongist lahti, siis see kõige tõenäolisem)
Tegelikult ma olen normaalne....

33 Käik kange.

Eks üritan tõsa ja vaadata (ega see tõstmine nii lihtne ka ei ole, kui pole põhja, kust tõsta).

Käimari õli peaks olema vana...

Muide on ka jõud kuidagi maha jätnud.. isegi esimesega ei taha eriti botast ringi vedada

33 Käik kange.

Pole elukat ikka veel üles tõsta jõudnud - kiire nädal. Täna tegi madalal pöördel minnes kaks korda vägagi valjuhäälse ja sügavahingelise "KÄÄÄÄKS". Tundub, et miski poob. Lodan, et veab nädala lõpuni ikka välja :cry: