156 puterdab

plaanis osta isend 156 2.0 aga mulle tundub et ei lähe kohe pöördesse.

kuidas tal on sädeme tekitamine(jagaja??...)voibolla ei saa kõik

silindrid kohe sädet?

või on miski andur vigane?

öeldi et on lihtsalt kaua seisnud agamine sa tea..

156 puterdab

Mul selline lugu (küll 2,5), kui statoilist kütust võtan, siis on garanteeritud, et tühikäik hakkab tõmblema, ja sõites nii 3000 p/min linnas siis on kuulda kuidas mõned potid vahel ei käi, paugub.

Puterdamine võib olla ka kütuse viga.

Aga samas pole ka mingi spets :)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

156 puterdab

osta julgelt ära, pole probleemi, eesti võlaõigus annab sulle 10 päeva tagastamisõigust kui jutt ei vasta tegelikkusele ja autol on mõni varjatud viga :)

hr bend mis kõtusega sul siis korralikult liigub?

isiklikult on 2.0 ts 156 ja käib iga tuntuma kütusega nagu kell....

156 puterdab

Uno-X 98

Aga asi vast ka selles, et mul firma kütusekaart uno oma ja eks masin ole sellega vast ära harjutatud :)

Aga nt pole mõtet mul üldse oma kodulinnast st Tõrvast kütet osta, siis kulu 100 km kuskil 15 maanteel. Seega on see masin mul ÜLI tundlik.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

156 puterdab

bnd wrote:Aga nt pole mõtet mul üldse oma kodulinnast st Tõrvast kütet osta, siis kulu 100 km kuskil 15 maanteel. Seega on see masin mul ÜLI tundlik.

äkki tõrva tankla annab 15 liitri asemel 10? :D

156 puterdab

ohoo tõrva miis :)

...sealkandis pole just palju alfasid liikvel. Ise olen enamus oma kiiruseületamistrahve saanud tõrva-valga vahelisel lõigul, kuna suviti peesitan tavaliselt tõrva külje all hummulis ja sealkandis uhamist tegelt aastaringselt pidevalt... karksist alates on täista mõnus lasta 8) ehedad alfateed sul seal :)

...oma eelmise alfaga ise tankisin ainult uno-xist alguses 98 ja siis nitro3000, ei oska midagi kobiseda, kõik toimis, nüüd uuega (uutega) ühega Uno Xis ja teosega Statoilis, ei ole ka kütusest tingituna midagi märganud...

vaatab mis gtv teeb...varsti...

...ahei mis ma räägin... meenub, et eelmine 156 vilgutas aegajal mingit tuld mis auseris kompuutris näitas liiga rammusat kütusesegu vms imelikku, mis tundus pigem autoaju meeltesegadusena, sest kõik samas toimis... noh nagu selle elektroonikaga on...

156 puterdab

mul käib nii neste kui statoili ja isegi selle hydro texacoga ;) müüdagu teda siis uno x, v või y kaubamärgi all... muide viimase kohta liikus palju linnalegende veel aasta tagasi ... aga eks iga koer liputab oma saba. hea bensiin on VÄLISMAAL :D

_

uno x läks hingusele koos hydroga - aga kinnitan et ka alexela põleb mootoris märgatavate kõrvalekalleteta.

neste ja statoil on kodu ukse ees mõlemad ja oleneb kumbalt poolt tulen kui tankida vaja seal ka tangin...

hinnavahet pole, seega ei ole valikul peale mugavuse mingeid argumente!