Alfa 146 1,4 TS 1997.a nõkutab.

Asi siis selline et vahest auto nõkutab ja ei taha edasi minna kui gaasi põhja vajutad siis tõmbab nii mis kole aga just nii normaalselt sõita siis podistab aga seda pole ka koguaeg kuidas kunagi. Eriti on seda siis tunda kui esimese käiguga kohalt võtad ja teisega ka natuke aga kui järsult kohalt minna siis pole seda. Küünlad on vahetatud hammas rihm ka ja bensiinifiltri vahetasin ka ära, auto on sõitnud vaid 64 400 km. Ehk saate aidata või juhatada kus viga otsida.

Ette tänades!

:icon_hi:

panustaks esimese hooga samuti lamdale (kontrolli ära/lase kontrollida)

küünlajuhtmed ei ole 16V TS puhul eriti aktuaalne teema (juhul muidugi, kui latid- see pulgake, mis süütepooli ning küünla vahel on- terved on )
Tegelikult ma olen normaalne....

Selge lasen kontroillida seda igal juhul aga kus ? Ise olen Tallinna inimene ja peale Pilot'i ma muid kohti ei tea aga mul väga raske sinna autot viia kuna endal nii pikad tööpäevad et ei jõua sinna ja laupäeval see lahti pole, äkki oskate soovitada muid kohti või saab seda ainult esinduses kontrollida ? Ja palju see lamda maksab ? ilmselt oleks parem originaal varuosa külge panna ?
Tänud !

:icon_hi:Usun,et iga pädev diagnostik saab lamda kontrollimisega hakkama,originaal lamda maksab 1200eek või oli isegi rohkem,b-varuosa saad kuskil 700-ga, kadakateel on selline firma nagu Autospetsialist,mina ostsin sealt ei kurda.Kui ma ei eksi siis peaks sul olema kolme juhtmega lamda ,{kui vaja vahetavad nad ise ära ka}.