Tere foorumirahvas!!!
Olen üsna värske Alfa (2.0 ja salespeed) omanik ja pealegi naisterahvas kes ei tea autodest suhteliselt mitte midagi. On tekkinud selline probleem. Kaks hommikut kui olen sõitu alustanud on visanud käigu neutraali peale keset sõitu. Kas oskate öelda milles võib probleem olla ja mis ma tegema peaksin.
Ette tänades!!!
AlfaBirx
Alfa 156 Sooviks abi ja häid nõuandeid!!!
#2Tere!AlfaBirx wrote:Tere foorumirahvas!!!
Olen üsna värske Alfa (2.0 ja salespeed) omanik ja pealegi naisterahvas kes ei tea autodest suhteliselt mitte midagi. On tekkinud selline probleem. Kaks hommikut kui olen sõitu alustanud on visanud käigu neutraali peale keset sõitu. Kas oskate öelda milles võib probleem olla ja mis ma tegema peaksin.
Ette tänades!!!
AlfaBirx

Viga ma täpselt öelda ei oska,arvatavasti selespeedi ajus mingi error vms.
Kuid soovitaks pöörduda selle murega nii kiiresti kui võimalik Pilot Motors-isse(Järveotsa tee 54,Tallinn) või siis TRK-sse(Pirni 5,Tallinn)!
Kõike Paremat!
Reijo

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#3Teretulemast!
Südamerahustuseks võid Selespeedi õlitaset kontrollida (kõige parempoolsem paak kapoti all (käigukasti märgiga)). Julgeks pakkuda, et viga on hüdrobloki klapis ja anduris.
Selespeedi probleemiga võib kaaluda ka Jano poole pöördumist -> http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1264
Südamerahustuseks võid Selespeedi õlitaset kontrollida (kõige parempoolsem paak kapoti all (käigukasti märgiga)). Julgeks pakkuda, et viga on hüdrobloki klapis ja anduris.
Selespeedi probleemiga võib kaaluda ka Jano poole pöördumist -> http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1264
#4Pilotis sai siis 4 ndal septembri käidud. Auto oli sees neli 1,5 h.. puhastati üks vee äravool kuna probleemiks oli mul ka see, et vesi tuli kõrvalistuja poolt sisse. Enam pole tulnud. Öeldi, et selespeed on natuke niiske. Tehti ka kalibreerimine ja vaadati kõik üle. Mingeid anomaaliaid nad ei avastanud ja ütlesid, et kui nüüd veel käiku välja viskab peaks lahti võtma. Kuni eilseni töötas kõik kui kellavärk ja siis jälle üllatas käigu välja viskamisega 

#5Kuna jõudu mööda putitan siis oma väikest saani siis äkki keegi osakb öelda mis õli selespeedi käigukasti käib, me ei suuda seda kuskilt leida????
Ette tänades!!!!
Ette tänades!!!!
#6Tere AlfaBirx!
Mina olen Juta - Pilotist.
Selespeedi kasti käib Tutela Selespeedi õli.
Tellisime endale paar purki varuks - kui puudu jääb saad meilt.. ja üldse kui peaks veel küsimusi tekkima võid alati mulle helistada - 534 54321
Terv,
Alfagirl
Mina olen Juta - Pilotist.
Selespeedi kasti käib Tutela Selespeedi õli.
Tellisime endale paar purki varuks - kui puudu jääb saad meilt.. ja üldse kui peaks veel küsimusi tekkima võid alati mulle helistada - 534 54321
Terv,
Alfagirl
#7Aitäh Juta!!!
Äkki oled kena ja viskad mulle maili mingi hinnapakkumise, et kas kogu selle õli vahetus või lisada, et noh teaksin arvestada.
birgit.reiberg@mail.ee
Äkki oled kena ja viskad mulle maili mingi hinnapakkumise, et kas kogu selle õli vahetus või lisada, et noh teaksin arvestada.

#8Selespeedi õli vahetamisest küll mingit abi ei tohiks olla. Pigem on viga mehhaaniline. Eeldatavasti ei suuda hüdraulika lihtsalt korralikult käiku sisse saada. Kui hüdraulika ei leki ja peale kalibreerimist sama jama jätkub siis kast alt ja siis selgub mis sidur, hammakad ja lülitusmuhvid teevad.