alfa 166 99 2.5 aut

käisin ise kah seda autot seal platsipeal vaatamas korra kui 2G's sai käidud, ilus ja sile tundus küll. Eks nüüd anna ainult bensuraha peale ja tuld. Mitte just eriti ratsionaalne tegu jah, aga küll muud põhjused sellest üle on ( vähemalt esialgu mõnda aega, kuni aru pähe tagasi tuleb ja vaatad et oleks võinud juba sama võimas diisel olla näiteks)

alfa 166 99 2.5 aut

asi on ikkaga mujal kui ratsionaalsuses. esiteks mersu ja 5 bemm ei meeldi mulle. kõikidel on olemas lisaks tagavedu ja selle raha eest ei saa norm asja. Pensu jah läheb kui linnas siis keskmine on 16 kusagil , kui linn ja maante 50% siis 13kusagil .

Muidu täitsa mugav sõita eelmine auto oli lexus is 250 oskan võrrelda sõidu omadused nattuke :)

ütlen veel kord auto on hea , mulle meeldib pensu kulu ei tulnud üllatusena kuna see on igal pool kirjas palju auto võttab . Sõidu omadused autol heal tasemel .
2 puudust mis on hetkel istmesooendused puuduvad ja cruise control on puudu . Juhul kui see auto sõidab mul ima suurte kulutusteta 1 aasta olen rahul :)

alfa 166 99 2.5 aut

diisel on tore ja ekonoomne kuid tahan automaati saada. ainuke asi mida vaatasin veel oli volvo s80 v70 , see oleks ratsionaalne valik :) või mingi väikse mootoriga auto ... kuid jällegi mida mõelda ratsdionaalseks ? minu jaoks on prioriitedid : sõidu mugavus eriti trassil s.t liigun nattuke kiiremini kui 90 kuigi +20 - +40 max , ei viitsi maksta trahve ka :) ja lisaks sellele möödasõidud mida pean oluliseks asjaks ja tahan neid kiirelt teha ja ohutult sellega väiksed autod ei ole mõeldavad. bmw ja mersu minu arust suurem miiinus on tagavedu ja eriti vanematel autodel kuna ESP ja muu jama on hea kuid vanematel autodel nende töökindlus jättab soovitada ja paljudel seda pole ka . Aga ilma selleta talvel libedas sõita on väga ebamugav . tean sest olen sõitnud tagaveo autoga 1,5 aastat. Selle aja jooksul vehtatud said 3 komplekti rehve kõik tuttikad . Suve omasi 1 komplakt läk , Talvega läks lamelid ka .
60 tuhhi peale läksid piduri kettad ka ära ja 3-4 komplakte piduriklotse läks