Suur mure alfa GT ga

Tervist.
Auto on aastast 06, Alfa romeo gt 3.2 v6 24v.Mure selles,et on avariiline ja ei käivitu pärast avariid, Selline küsimus teile siis kus tal see nn avarii nupp nagu nt peugottidel ja sellistel see must punase nupuga,auto läbi tuhlanud pole leid,kas siis tõesti aint arvutiga ei usu eriti.Auto jaapanist toodud ja kõik aint hieroklüüfides :)

tegemist siis sellise isendiga
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080228.jpg

Suur mure alfa GT ga

Image
Vasakul ukseposti allservas selline "kõrgend". Nupp on pealpool. 147-mel sedasi GT ei tohiks väga erineda.

Suur mure alfa GT ga

:icon_hi:

teine variant on juhiistme all (156-l on selliselt)

:icon_think: aga miks on vaja Jaapanist nii uusi Alfasid kohale vedada (Integralede jms'ga on selge-> väike läbisõit ja üliheas korras auto aga... Alfa GT?)

P.S. igaks juhuks arvesta sellega, et osad jaapani turule kohandatud mudelid erinevad elektroonika ja üisidetailide poolest oluliselt "originaalist"-> seega igaks juhuks arvesta sellega, et see nupp ei pruugi olla punane/must ning asuda salongis :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suur mure alfa GT ga

Tegu vasakpoolse rooliga olen selle pardatsoki värgi üle vaadanud seal aint mingi krdi hall kaardi lugeja siuke nagu kõnekaardi oma või midagi,lajali kiskunud ja uurind mitte mingit lülitit ,kõik pakuvad erinevaid varjante,teaks kindlat :lol: peab korralikult läbi otsima need kõik kohad,pildi panen veidi hiljem.Auto pole minu oma see on kere töödesse toodud töö juurde (tuli juba jaapanist sellisena) ja jama selles et on vaja auto liikuma saada,siiani suured tänud teile!

pilti pole mis algus oli,praegu juba pleki tööd valma,tuli oli terve vasak pool see tiivad, uksepost,karp,külg,uks ja ka tagasild nii,et velge pold :shock:
Image
Image

Image
Image

Suur mure alfa GT ga

kui ma selle gt pilte esimest korda nägin siis ei uskunud et keegi ta tegelikult ka jaapanist sellises olukorras ära toob.
aga tore et toodi :) üks vägev punapea tõuseb varsti fööniksina tuhast :icon_clap:

Suur mure alfa GT ga

dreamon wrote:Tegu vasakpoolse rooliga olen selle pardatsoki värgi üle vaadanud seal aint mingi krdi hall kaardi lugeja siuke nagu kõnekaardi oma või midagi
siis vaatad paremalt poolt
vaata vasakult poolt
Image
jalatoe kõrval see tume asi
Seitsekümmend Viis

Suur mure alfa GT ga

AItäh teile kõigile kes aitasid sain auto käima nupp oli väga kavals kohas :icon_eh: poleks ise märganudki

Suur mure alfa GT ga

Väga kena töö ja väga kõva isend -kahjuks muidugi eks see jääb müüja südametunnistusele, kuid isiklikult ei tahaks küll olla 239 000 Eek-i eest uus omanik arvates, et ostsin peaaegu uue auto. Soovin müüjale ausat meelt. :icon_hi:

Suur mure alfa GT ga

neid pahtlihunnikuid on veelgi müügis. :icon_crazy: üks üks-viis-üheksa on korraliku õnnetuse läbi elanud. :icon_silent:
155, 2x166, 159 ja 75?

Suur mure alfa GT ga

Miuke?
Avarii avariiks aga GT on vägev. Ilus velg, ilus mootor... lovely! :icon_roll:
a.k.a Anthrax

Suur mure alfa GT ga

Pildi järgi sinna väga palju pahtlit ei läinud, pigem tahaks teada kuidas see tagasild korda on tehtud.