M: Alfa Romeo 156 1.8 106kw 2000a.

Müüa parempoolse rooliga Alfa Romeo, mootor ja muu kõik väga heas korras. Kuid käigukast rikkega.

Hind: 7 000.-

56733711
Last edited by premka on 22 Jan 2010, 20:22, edited 1 time in total.

Veoaasa korki paistab, et ei ole avatud ega aasa külge keeratud - see läbi võre löödud köis on siis hetkel PANIPAIGAS või sidusite suvalise esimese metallist raami külge ja kohe vedama ?

:icon_wtf:

Tegelikkuses võiks Alfal olla ju veoaas kogu aja küljes - nagu Dr TS tabavalt mainis kuskil teemas on ise liikumisvõimelised vaid ca 20 % alfadest ja ülejäänud ootavad abi.

E.T. wrote:Tegelikkuses võiks Alfal olla ju veoaas kogu aja küljes - nagu Dr TS tabavalt mainis kuskil teemas on ise liikumisvõimelised vaid ca 20 % alfadest ja ülejäänud ootavad abi.
Mul ongi alfal veoaas koguaeg taga küljes, et saaks hädas sõpru aidata :twisted:

E.T. wrote:Veoaasa korki paistab, et ei ole avatud ega aasa külge keeratud - see läbi võre löödud köis on siis hetkel PANIPAIGAS või sidusite suvalise esimese metallist raami külge ja kohe vedama ?

:icon_wtf:

Tegelikkuses võiks Alfal olla ju veoaas kogu aja küljes - nagu Dr TS tabavalt mainis kuskil teemas on ise liikumisvõimelised vaid ca 20 % alfadest ja ülejäänud ootavad abi.

ma ausaltöeldes ei teagi kuhu too kinnitatud oli. ise ma teda ei vedanud...

flymadman wrote:mootor töötab?

mootor töötab, kõik toimis ideaalselt va, kojamehed :D külmadega läks ilusti käima, kuid käigukast vedas alt, muu kõik toimib.