Tere!
Autol, siis mootor maha võetud ja seisnud umbes aasta aega garaaži all.
Kas enne peale panemist ja käigukastiga kokku panemist oleks vaja midagi teada, nt. niiskus või vesi mootoris?
Või mida peaks üle vaatama.
Sorry,aga ei saanud just väga selgelt kirjutatud äkki jagate ikka matsu:P
Alfa 146 mootor
#2Kui sul on garaažil on katus peal siis ei tohiks ju mootor veega kokku puutuda, niiskus ei tee midagi kui enne oled õliga ringi sõitnud
Alfa 146 mootor
#3:icon_hi:
niiskus ei tee midagi
on ju auto mootor pidevalt välismõjude vallas-> vesi ei ole muidugi hea, kuid selle mootorisse saamine on juba omaette kunst
ehk siis sisuliselt pead selleks sisselaske veega üle valama
muidugi kui selline oht on, siis :grandpa: keera õlikork alt ära, küünlad maha ning lase kogu mootor vedelikest tühjaks
tahad, siis võid mootori veel üles kah soojendada, et kindel oleks
muidugi tasuks kontrollida, et mootor käega ajades ringi käiks (pikalt seisnud mootoril võib tekkida olukord, kus on rõngad kinni, keegi kuhugi pesa teinud vms)
EDIT: Fcuk- ma pean nüüd minema 164-a käivitama (pole juba pea kuu aega tegelenud sellega
)
niiskus ei tee midagi

muidugi kui selline oht on, siis :grandpa: keera õlikork alt ära, küünlad maha ning lase kogu mootor vedelikest tühjaks

tahad, siis võid mootori veel üles kah soojendada, et kindel oleks
muidugi tasuks kontrollida, et mootor käega ajades ringi käiks (pikalt seisnud mootoril võib tekkida olukord, kus on rõngad kinni, keegi kuhugi pesa teinud vms)
EDIT: Fcuk- ma pean nüüd minema 164-a käivitama (pole juba pea kuu aega tegelenud sellega

Tegelikult ma olen normaalne....