Kas Imolal on võimalik ka rataste kallet muuta ees? Vasakpoolne esimene natuke liiga ära vajunud, kipub rehvi sööma seest. Ei tea kas vedru väsinud.

Mulle kuskilt meenub läbi hägu infokild, et ei ole võimalik muuta.alfahoolik wrote:Tere!
Kas Imolal on võimalik ka rataste kallet muuta ees? Vasakpoolne esimene natuke liiga ära vajunud, kipub rehvi sööma seest. Ei tea kas vedru väsinud.
Sealse sellise lõtkuga, mis ratta viltu vajutaks, peaks kaasnema igasugusel suuna ja kiiruse muutmisel või ebatasasuse puhul üsna häälekad kolksud kah...diagnostikavahend nr 1: kõrvts wrote:![]()
ning loomulikult vaadata esimese asjana üle kõik see, mis allpool asubsealne lõtk võib küll väga edukalt terve ratta "ära vajutada"
See on must stsenaarium.VML wrote:33-mel vajuvad esisilla puksid ära pikka peale...reeglina keegi neid ei vaheta ka...kuna järgi annab, kuid pilbasteks otseselt ei lähe naljalt... imolal-vähemalt sellel mis minu käsutuses oli -ratta kallet muuta pold võimalik... -tasuks üle vaadata amordi laagrid-teinekord on sealt vahelt enamus asju juba välja pudenend ja vedru kauss vajub ka kuidagi ebanormaalselt lääpa... teine asi on ülemine puks ja selle korras olek...
VML wrote:33-mel olen vedrustuse juures nii mõndagi näinud...-isetehtud amort-mingist suvalisest amordist ja siis sinna oli veel vedru kauss ka ise peale keevitatud mingitest plekkijuppidest kokku...
Return to “Tehnilised probleemid”