Soovitage ostukohta varuosadele1

Tere!

Oman Alfat 156, aasta 98, kw 106 js töömaht 1747cm3

Väiksed vead on ilmnenud ja vajavad vahetamist:

Esivedru vasak esimene (Fakto hind 1560)

Rattalaager parem esimene (Fakto hind 1410)

Varuosad pole saadaval kohe vaid Itaaliast kolme nädala pärast.

4 õõtshooba tagumised (Fakto hind 930x2 ja 940x2)

Lisaks veel on ketaspidurid ja piduriklotsid aga nende hinnad on talutavad ja koheselt saadaval pea igas kaupluses, kus ma käisin.

Kas kellelgi on tulnud vahetada eelpoolnimetatud varuosi ja kas kuskilt on saadaval odavamate hindadega. Ei taha kasutatud varuosi nagu panna :-)
Last edited by Avolinux on 16 Aug 2006, 22:30, edited 1 time in total.

kule, need on jumala okei hinnad seal. Rattalaager alla 2keek on odav. ma oleks ettevaatlik. pankeks 2.5keeksuse. muud aga... hinnad on igati bro.

ja ma ei usu, et faktos (mustamäel) neil seal pole 156 õõtsasid sees. Never ever ei usu. See on hull kulumaterjal.

K
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

mags wrote:mis te nende õõtshoobadega teete, et neid vahetama peab???

rattalaagrit hitech-ist ei saa?

Ega ma ei olegi teinud midagi. Suhteliselt vähe veel käes olnud ja see kellet ostsin ütles, et vaja teha ja kui vaja siis vaja. Lasin üle vaadata. Vaja jah vahetada aga tore on see, et nüüd sain teada, et enne, kui eelmisele omanikule müüdi yteldi sama!! Seega keegi peab ikka vahetama :-)

Tahan, et naine ikka õhtuti koju jõuaks :-D

mags wrote:mis selle õõtshoovaga juhtub? mul on 164 140000 läbisõitnud ja vaevalt, et sellel kunagi õõtshoobasid on vahetatud. seega ma ei saa aru, mis nendega juhtub.
Õnneks mul ootab ees vaid õõtshoova pukside vahetus, õõtshoob ise on tänu taevale terve :wink:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT