Juhipoolne aken.

Enne mootori maha tõstmist jäi juhipoolne aken üles laskmata ja nüüd ei lähe ta enam üles, teeb ainult ühe plõksu kaitsmebloki juurest(rooli alt)
Oskab keegi öelda mida oleks vaja üle vaadata?
Alfa 146

Juhipoolne aken.

::itpnt::

üks plõks on automaatse üleskerimise plokk :wink:

kui rohkem midagi ei juhtu, siis on juhtmestik kuskilt lahti-kaitse läbi vms (tuleta meelde, kuskohas armatuuris ringi mürasid vahepeal ja hakka sealt juhtmestikku kontrollima- kohe peale kaitsmete kontrolli)
Tegelikult ma olen normaalne....

Juhipoolne aken.

Armatuuri sees ei möllanudki ringi, aga paistab et plokk hakkab läbiminema vist..juhtmed olid kõik korralikud ja sain akna tööle, aga vahepeal peab üles-alla kerimise nuppu mitu korda vajutama enne kui tööle hakkab..

Juhipoolne aken.

martin19 wrote:vahepeal peab üles-alla kerimise nuppu mitu korda vajutama enne kui tööle hakkab..
siis on asi kas nupus või aknajuhtmete pistikus (minu 164 näiteks jonnis selliselt kaks päeva enne, kui mootori pistik lõplikult lahti põrus ja aken paika jäi)

võta lüliti lahti ja vaata, mis selle pistikud teevad [plokk ise ei ole selline, mis saaks hakata läbi minema- see on elektrooniline plokk, mis kas töötab või mitte :wink: kui see plõksu teeb, siis on probleem aknapoolses juhtmestikus, kui vahepeal ei tee, siis lülitis]
Tegelikult ma olen normaalne....

Juhipoolne aken.

martin19 wrote:Armatuuri sees ei möllanudki ringi, aga paistab et plokk hakkab läbiminema vist..juhtmed olid kõik korralikud ja sain akna tööle, aga vahepeal peab üles-alla kerimise nuppu mitu korda vajutama enne kui tööle hakkab..
::itpnt:: Plokk kas on läbi või ei ole. Sellist olukorda, et "natuke nagu läbi". Seda ei saa olla. Viga on ilmselgelt mingis ühenduses või lülitis või mõnes relees.
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia