Heip, otsin siin omale ajutist liikurit ning ei saa üle ja ümber Alfast- hopless :icon_wtf:
Aga siin sõber ragz soovitas 33 vaadata. Kuna ta omas kunagi ühte 1.4 l QV versiooni mis oli väga fun.
Oskab keegi selle auto kohta öelda midagi, ajalugu just?
http://www.auto24.ee/used/767589" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostuabi AR 33
#2ajalugu Eestis- täitsa vabalt
kui numbrit vaatad, siis on see saksa päritolu ning tõenäoliselt on pildid tehtud kuskil Dortmundi eeslinnas
mind üldse ei üllataks, kui kogu see auto tegelikult alles jõuab eestisse, või on hetkel sellises seisukorras, et ei kõlba pilti teha- helista ja küsi kodaniku käest värskeid pilte või registreerimisnumbrit
EDIT: 1,4 QV-d ei ole olemas olnud (QV on 1 serias 1,5 ning 2 ja 3 seerias 1,7 )

kui numbrit vaatad, siis on see saksa päritolu ning tõenäoliselt on pildid tehtud kuskil Dortmundi eeslinnas

mind üldse ei üllataks, kui kogu see auto tegelikult alles jõuab eestisse, või on hetkel sellises seisukorras, et ei kõlba pilti teha- helista ja küsi kodaniku käest värskeid pilte või registreerimisnumbrit

EDIT: 1,4 QV-d ei ole olemas olnud (QV on 1 serias 1,5 ning 2 ja 3 seerias 1,7 )
Tegelikult ma olen normaalne....
Ostuabi AR 33
#3Küsisin lisapilte ja öeldi, et pilte ei ole/saa ning tuleb ise vaatama tulla. Eeldan, et see siis juba on Tallinnas.
Ostuabi AR 33
#4ma käisn seda eila vaatamas, midagi vaimustavat seal polnud, pildid on kavalat tehtud (müüja on elukutseline automüüja), ühesõnaga tahab nokitsemist, mootor puterdab, üks esivedru pooleks, juhipoolne ukselink puru, ja besupaagi korgi ümbrus läbi ussitanud, sisu muidu korralik poolnahk aga keegi on armatuuri hõbedase aerosooliga tuuninud, aa sumps tahab ka remonti ja üks esisuund katkine, ning besnsupump undab päris tugevalt, väidtevalt on auto pärit pärnust ja saadud vahetuskaubana
Ostuabi AR 33
#6ah ei ole need pildid midagi kavalalt tehtud
lihtsalt teise auto pildid on sellisel juhul (100% ei ole need eestis tehtud pildid)

lihtsalt teise auto pildid on sellisel juhul (100% ei ole need eestis tehtud pildid)
Tegelikult ma olen normaalne....
Ostuabi AR 33
#7aga üldiselt väikese tööga saab sellest korraliku alfa, sest kere on ilus sile (v.a. mõlk kapotil ja see bensuluugi ümbrus) ja ega neid viimase põlve 33sid vägapalju pakkumises pole eriti veel 1,7l motoga, seega kui kellegil on natuke pappi (mingi 1/3 võiks hinnast alla tingida) ja vabaaega sumetatel talveõhtutel nokitsed, saaks sellest väga ilusa auto kevadeks, "istu sisse ja sõida" masin see paraku pole
Ostuabi AR 33
#9Kahjuks vist pole jah, kuigi vaatasin ka seda 164 (automaatkastiga), pidi suht korras olema. Vähemalt foorumis oleva jutu põhjal. Aga hind on liiga kõrge, et osta lihtsalt talveks omale liikur.
Ostuabi AR 33
#10Käi vaatamas, tee kalkull ja siis mõtle. See ju kommiraha ja autot selle eest küll. Küll need 33 tükid ka leiab 
See mootori puterdamine võib vabalt ka küünla keiss olla ja benapump... noh... vahet pole mis tötöava pumba sinna paned. Jutt ju oli et AJUTINE auto ?
Samas minu juttu pole vaja kuulata... ma ei ole objektiivne mul on 33 fetish... eriti veel 1.7 16v konega...

See mootori puterdamine võib vabalt ka küünla keiss olla ja benapump... noh... vahet pole mis tötöava pumba sinna paned. Jutt ju oli et AJUTINE auto ?
Samas minu juttu pole vaja kuulata... ma ei ole objektiivne mul on 33 fetish... eriti veel 1.7 16v konega...

Brera 3.6 Q4
Ostuabi AR 33
#11Asi selles, et ei taha hakata järgmist autot parandama. Võiks vähemalt 6 kuud niisama vastupidada. Ning ei tahaks teda katkisena ka jooksutada- ikkagi Alfa ju, süda ei lubaks teda sellisesse olukorda jätta. Oleks tore kui saaks korralikku perre.
Ostuabi AR 33
#12:icon_hi: minu üsna pikkad ja piinarikkad kogemused 33 mudeliga näitavad, et 16v isendit ei maksa endale kaela võtta nii või naa, sellega suht palju jama ja korralikku mootoriga seda ka raske saada. Bensupaagi ümbrus on neil kõigil roostes(uuem kui vanem) kui pole just lõunast toodud või juba korra ära tehtud. Kuskil liikvel peaks olema seesama kunagi raqzi omanduses olnud 1,4 isend-jebla oli ka sellega, kuid seal sai mootor ära tehtud(korralik vänt ja uued saaled koos tihenditega) oli miski 6000kr-ga müügis.
Ostuabi AR 33
#13Pakuks sulle siis 156-t, 2,5l. Aga 9000 eest seda ei saa jah. Kui huvi, võid saata psSlicer wrote:Heip, otsin siin omale ajutist liikurit ning ei saa üle ja ümber Alfast- hopless :icon_wtf:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Ostuabi AR 33
#14väike menetlus näitas et tegemist on selle autoga
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?p=12002

Ostuabi AR 33
#15Oskab keegi öelda, kui raske ja kulukas on Inglismaalt auto transportimine Eestisse? Paljud firmad ei taha seda ettevõtta, kuna peab vahepeal üle väina liiklema.
Inglismaal on soodsad Alfa 75'd V6 mootoriga. Muidugi rool on teisel pool, kuid selle saaks korda.
Inglismaal on soodsad Alfa 75'd V6 mootoriga. Muidugi rool on teisel pool, kuid selle saaks korda.