Kas kellelgi on aimu selle tõlla eelnevast saatusest? http://www.e-autoline.com/uus.php?lang=ee&car_id=9779
Lisainfos on mainitud ebaühtlast tühikäiku, sellega võib kaasneda vist teoreeriliselt väga suuri ebameeldivusi? Iseenesest päris ablas tükk. :icon_roll:
K: E-autoline oksjonil olev 156 sw
#2üritan ka mingipäev vaatama minna,mis seisukorras jne.kui enamvähem ok siis olen ka mingi summani oksjonil osaleja 

K: E-autoline oksjonil olev 156 sw
#3See on põneva ajalooga auto. Omanik ostis samasuguse 2002.a. Laskis teha kalli salongi sisse( 32000-), sai sõita 2000 km. ja pani matsu.( mis siiamaani minu juures seisab). Siis ostis koopia sellest autost ja pani samuti uue salongi sisse. Muidugi aasta hiljem. Kuulu järgi sõelus auto Eesti ja Moskva vahet. Umbes 50000 km pealt läks uus mootor peale( tema vana auto pealt). Vana mootor tuli mulle juppideks, pole nii musta sisemust eales näinud. Valu on see pill kõvasti saanud, tahtsin isegi pakkumist teha aga vaatasin Leedu hindu ja hoidsin end tagasi. Eks hooldust on ta ikka saanud korrapäraselt. Mootoriga aga soovitan olla väga ettevaatlik. Piisab paarist korrast kui õlivahetus üle lasta ja õlirõngad saavad juba kahjustada. Siis aga tuleb juba süstemaatiliselt õli kontrollida. Piisab vähesest, et õlirõhk langeks ja siis hakkavad nukkvõlli nukid kuluma. Millest tekib mootori lonkamine. Muidugi JTS mootori varuosad on enamuses originaalid, peale saalede. Tavalise TS remont on kukepea, sellega võrreldes( ma pean juppe silmas). Edu ostul.