M: Alfa 166

Paneks müüki siis enda alfa :)
Aasta 1999
2,5 automaat
läbisõit ( vähemalt spidokas näitab 252k )
Värv : tumehall met.
Vigadest :

Mõra esiklaasis umbes 15 cm ( edasi ei lähe ).
Üks akna nupp on käib halvasti ( tuleks lahti teha ja mingi kivi seal nuppust välja võtta)
Kliima probleem - mingi tihendi tuleks vahetada ja täita tihendi umbes 500 eeku kandis täitmine 800. Endal jäi täitmata kuna ei asu tallinnas ja siis kui läksin täitma polnud seda kohapeal.
Veel üks nõrk koht on keskmine summuti osa - hetkel on parandatud kuid uue osa maksumus oli 2500 .
Pagasi ruum ei tule lahti nuppust ( polnud aega vaadata mis viga on )
Mingi 1 kriips kah peal küljepeal

Ostetud mingi eelm aasta september . Muidu hea auto aga kuna pikkad sõidud on hetkel käsil siis vaja osta neljaveolist diislit .

Hind 25 000 .

Alla ei lase sest kui vead kõrvaldada on auto korralik .

Küsiks siis lisaks paar küsimust, millest nii mulle kui ka teistele huvilistele kasu oleks ilmselt.

Varustustase?
Tehtud või eesootavad hooldused? (Käigukastiõli, rihmavahetus jms.)
Ja loomulikult pildid ei oleks üldse liigsed...

Edu müümisel! Kes teab, äkki tulen isegi kaema kui ühe tööga varsti valmis saan :icon_roll: , kardetavasti siis masin juba muidugi läinud äkki. :icon_wave:
159 2.4 JTDm:
Image

pildid teen see nädal .
varustus on neil kõigil üks ja sama 2.5 1999 aasta automaat nahk sisu . muu on neil kõigil sama.
hooldused aasta jooksul vahetatud ainult õli ja õli filter.
Mingi aeg läks roolivõim katki , oli mingi voolik lahti see sai 3 parandusega peale pandud ( nüüd 6 kuud sõidetud kõik ok )
Viimane kord 2-3 kuud tagasi sai Pilot mootorsis käidud tahtsin kliimat täita , kuna eelnevalt täideti see ja see voolas 24ga välja . Piloodis öeldi et hetkel midagi viga erilist ei ole ainult kliima tihendi on vaja et kliiima hakkaks tööle.

Kuna jah ainuke halb asi on minu jaoks kütte kulu , sest nüüd hakkasin palju sõitma (peaks natuke optimeerima)
Sai ostetud samuti sest meeldis ja mugav oli . Muud kriteeriume polnud .

nii auto müügis :) ikkagi hind 1500 euri , vigasi on ausalt ma ei viitsi nendega tegeleda . kellel on viitsimist saab pildid ja täpse vigade jamade kirjelduse.

Muidu peaks vanarauaks viima :)