O: AR 155 juhiukse klaas

Siuke asi siis, et see läks kildudeks. Lambist.

Keegi on enne seal ukse sees mingeid kummalisi asju teinud, klaasitõstuki tross oli täiesti suvaliselt ukse sisse topitud ja kinnitamata (sellepärast ta akent ei tõstnudki: ta lihtsalt füüsiliselt ei jaksanud, mitte polnud tegemist elektriveaga), see plastikplönn, mis klaasi küljes peaks olema ja tahapoole tihendi vahele käib ja teda soones hoiab, vedeles lahtiselt ukse sees põhjas. Ja oli mitte kõige tervem. Lappisin ära, sain kõik tööle, aga kui klaasi paika panin ja teda testima hakkasin, pudenes keset tõstmist lihtsalt peenikesteks kildudeks. Kõige täiega. Hea, et see juhtus garaažis, mitte -20ga või lörtsiga kuskil õues.

Nüüd oleks hädasti uut vaja. Võimalikult ruttu. Tõstukisüsteemi ei taha, ainult klaasi. Koos selle plastikjunniga, mis tema külge peaks olema kinnitatud.
Aitäh.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Pole aimugi.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

:oops:

vat seda ma küll ei osanud kontrollida, et klaasitõstuk ise paigas oleks (pime oli kah juba selleks ajaks). Seda et seal keegi valimatult ringi hullanud oli märkasin küll aga, et nii kapitaalselt :mrgreen:

siis on ka aru saada, millepärast pinge peale ei jõudnud (relee katkestas lihtsalt ülepinge tõttu toite ära)

aga->

http://www.klaasiteenindus.ee" onclick="window.open(this.href);return false; ütleb järgmist:

Vasaku esiukse klaas (roheline) +lisad

Sobib järgmistele autodele:
--------------------------------------------------------------------------------

Alfa Romeo 155 4-uksega sedaan
1992 - 1997
= SCAN 1560

--------------------------------------------------------------------------------

Fiat Tempra 4-uksega sedaan
1990 - 1996
= SCAN 1560

Fiat Tempra 5-uksega universaal
1990 - 1996
= SCAN 1560

Fiat Tipo 5-uksega luukpära
1988 - 1995
=SCAN 1560

T O O T E I N F O
Tellimise kood 20921 G
Euroopa kood 3337LGNH5FDW
Skandinaavia kood 20921 G
Originaalvaruosa nr 1 7614415
Hind eek 845.00
Tegelikult ma olen normaalne....

Hm.

Tohoo, palju sa oma klaasi eest küsid?

Näib et ühel või teisel viisil on mul see klaas nüüd olemas. Võib teema lukku panna.