mutrivõtme abi vaja

Lugu siis selline, et siduri rahulolematut käitumist põhjustas 99% tõenäosusega peasilinder. Mõeldud tehtud- uus silinder olemas ning kahetunnise tuisus väänlemise tulemusena on ka vana peaaegu käes...

Peaaegu siis sellepärast, et üks peasilindri murtitest asub täpselt sellises kohas, kuhu kohe mitte ei pääse ligi silmuse ega lehega ega padruni ega võlusõnade ega lisaliigestega.

Seoses sellega siis küsimus:

Kus kuradima kohast saaks leida sellise 13mm mõõdus võtme, mille saba oleks kas 1/4 või 1/2
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

mutrivõtme abi vaja

Mul on 1 sõber kes töötab plasma cnc pingiga. Ta lõikab ikka igast imevidinaid kuni 13mm paksus metallist välja. Tema kaudu selle jubina väljalõikamine läheks liiga keeruliseks, aga äkki annab see sulle mingi idee keda seal Tallinna kandis tülitama minna... :)

mutrivõtme abi vaja

teema ammendatud- ei ole vaja imetööriistu vaid kannatust (kahe erineva silmusega 1 hamba haaval keerates sai vist enamvähem kinni)

mutrivõtme abi vaja

jätkame :roll: imeasjadega... [ts@kunagi müüs tööriistu aga... pole enam seda kontakti]

kas on kellelgi jäänud kuskil poes vms silma poolkuu silmust, mille üks ots oleks 13mm

ja lisaks sellele oleks vaja sihukest kaadervärki, mis näeb välja nagu tavaline 17mm padrun aga millel on sees haaratsid (umbes nagu drellipadrun), mis oleksid võimelised 10-sest mutrist kinni haarama :roll:

mutrivõtme abi vaja

::itpnt::

Tänud vastajatele- koha peal sellist asja ei leidu vist kuskil...

Seega erilised tänud zakalvele juba ette :icon_thumbup:

kui lingile vajutada, siis saab 1:1-le pildi

poolkuu.jpg

mutrivõtme abi vaja

ts wrote:ja lisaks sellele oleks vaja sihukest kaadervärki, mis näeb välja nagu tavaline 17mm padrun aga millel on sees haaratsid (umbes nagu drellipadrun), mis oleksid võimelised 10-sest mutrist kinni haarama :roll:
Ma ei saa päris täpselt aru...et nagu pikk padrun, mis on alguses ümar ja mille kandiosa algab kuskilt seestpoolt?
Ma võin ka selles osas konsulteerida, mul on lähikonnas üks sõber, kellel on igast imeasju. Teine variant on taas seppa tülitada...võtta toru ja lasta sinna 10 padrun sisse keevitada. Mul peaks 10 padruneid vedelema mingi 6-7 tükki, võin ühe ohverdada küll. Iseasi, kui suur peab olema selle ümbritseva toru (sise)läbimõõt ja pikkus. Siis selle osa pikkus, mis on enne kanti.

Edit: sellise kirjeldusega asi on võimalik teha (uurisin)...aga spetsialisti sõnul need kroomvanaadium värgid ei kipu eriti kuumtöötlust kannatama, nii et tegemist oleks (nagu poolkuuga) ikkagi ilmselt enamvähem ühekordseks kasutamiseks lahendusega. Kestvusgarantiid igatahes kaasa ei saa.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

mutrivõtme abi vaja

164 siduri töösilinder :icon_censored:
Image
silinder ise on kergelt kaldus, kahvel on pedaalipoole, nähaolev plastots on vooliku otsas... ja mutri ning silindri vahel on niipalju ruumi, et KUI panna silmus täpselt kanti, siis mahub ära (miski 4 mm).

Ja ümberringi on ilusti viisakalt niipalju ruumi, et sirge võtmega saab keerata 1mm kaupa (s.t. kaks erineva tootja võtit, millel on silmuse hambad umbes 2mm jagu teineteise suhtes nihkes)- üheltpoolt jääb ette silinder ise, teiselt poolt armatuuri väljaulatuv osa (kui võtme kätte saan, siis teen pilti :mrgreen: )

Lahtikeeramise protsess nägi välja selline, et üks silmus ühtpidi- veerand mm liikus, teine silmus samapidi veel veerand mm, esimene silmus teistpidi- jälle veerand mm, teine silmus teispidi jne jne jne- kinni sellise skeemiga siiski ei keera

mutrivõtme abi vaja

Lahe... ja ma mõtlesin et ma nägin täna oma vene tehnika starteri poltidega nööki :lol: (sain ka ainult ühe kandi võrra korraga keeratud)
155, 2x166, 159 ja 75?

mutrivõtme abi vaja

Kas selliste tööd etellimine TRK-st, Pilotist vms teenindusettevõttest ei oleks optsioon?
(lihtsalt küsin naiivselt, mõni neist peaks tegema normtundide alusel arve ju... mis tundub odavam antud hetkel kui ilgem pikk nöök omal käel)

mutrivõtme abi vaja

:icon_roll:

selle võtme puhul on tegu nice to have asjaga (ehk siis kiiret ei ole-> huvitaval kombel vist on see tööriistamarketis tõesti olemas :mrgreen: ma ei teagi, kuidas sellest üle libisesin)- mutter on iseenesest kinni aga vast vajaks veel pingutamist.

Teema tõstsin tegelikult üles hoopis selle haaratsi pärast :icon_wave: mida EI OLE... kuskil ja tagavaraplaan on olemas (robustne ja paha aga noh... mis seal ikka)

P.S. tööriistamarketisse lähen shoppama, kui vaba raha tekib ja teisesed (AUX) tööriistade paigutuskohad on läbi vaadatud (osa võtmeid/parduneid on taaskord tööriistakohvrist ajama pannud... :oops: ma ei saa aru...)