O: 155 juhi ukse lingi.
#2Ma siiralt soovitan PilotMotorsiga konsulteerida või siis püüda teda ise lappida. Kui nüüd pole viimase paari kuu jooksul tervete linkidega 155-sid seebiks sõidetud, siis on see jube defka kaup. Või siis tule kunagi minu boksi, vaatame, kuidas teda lappida annab (see on muidugi ajutine lahendus)
Imehea oleks pilt sellest, KUST ta täpselt katki on.
Imehea oleks pilt sellest, KUST ta täpselt katki on.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#4böö...et siis see julla, mis on lingist ülevalpool ja pressib seda õnnetud plaadikest, ma kujun pilti. Selle liimimine on, nagu mainitud, VÄGA ajutine lahendus. Proovida võib, aga tulemust ei garanteeriks.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#5Pistan pildi lingi ehitusest, ehk on kasu.
Lugupidamisega,
Kalvi Nõmme
Lugupidamisega,
Kalvi Nõmme
Last edited by PilotMotors on 17 Feb 2011, 10:49, edited 1 time in total.
#7jees.
siuke ta tõesti on.
nüüd peaks teema autor tegema punase ringi ümber kohale, kust ta katki on...
siuke ta tõesti on.
nüüd peaks teema autor tegema punase ringi ümber kohale, kust ta katki on...
#8esimese pildil asuva vedru juurest on link ära murdunud , ehk kinnitus mis seal kinni hoiab ja lukustuse ülesse lükkab!
#10SamaStyle wrote:Mis see link ka esinduses maksab?
Venest saaks tuua 75€/link...

Eelmine aasta, kui zakalwe küsis, siis olid hinnad odavamad. Sellest aastast enamus asju kallinesid

P.S. Lingi pildi juures on tootekood olemas, saate guugeldada. Parema külje linki enam tellida pole võimalik - otsas ning juurde ei toodeta. Vasaku külje omasid peaks veel saama...
Lugupidamisega,
Kalvi Nõmme
#11peaks mõtlema nende metallist valmistamisele? 
UK-s on neid raudselt kuskil müügis, või kellelgi lihtsalt seisavad. ::itpnt::

UK-s on neid raudselt kuskil müügis, või kellelgi lihtsalt seisavad. ::itpnt::
Last edited by Jarmo on 18 Feb 2011, 00:22, edited 2 times in total.
155, 2x166, 159 ja 75?
#13:icon_wtf: Peab kähku tegema siis.. Ma veel saan ukse lahti, aga võtab see link küll päris lõpust juba. Välispeegleid on ikka saada veelPilotMotors wrote:Parema külje linki enam tellida pole võimalik - otsas ning juurde ei toodeta. Vasaku külje omasid peaks veel saama...

#14:icon_hi:
ka siin on endisest kallim...
http://www.tmuukkonen.fi/shop/index.php ... 79&lang=fi" onclick="window.open(this.href);return false;
aga siiski odavam, kui mujal
ka siin on endisest kallim...
http://www.tmuukkonen.fi/shop/index.php ... 79&lang=fi" onclick="window.open(this.href);return false;
aga siiski odavam, kui mujal

Tegelikult ma olen normaalne....
#15NOPE :icon_thumbdown:janar_t wrote:... Välispeegleid on ikka saada veel?
Mõlemaid, käsitsi liigutatavaid ega elektriliselt - ei saa enam.
Lugupidamisega,
Kalvi Nõmme