Auto põhja keevitus

Mure selline, et auto alla ronides sai avastatud, et talv on oma töö teinud ja auto põhja isuga närinud.
Tegemist siis mudeliga 156 aastast 1998.
Nüüd oleks soov autopõhi korda teha. Endal aga kahjuks keretööde ja keevitamisvõimalus/oskus puudub.
On kellelgil foorumlasel äkki olemas võimalused, oskused ja tahtmised ise teostada sellist laadi töid? :) Esialgu tuleks näitaks ja siis saaks hinnata juba täpsemalt tööde mahtusid jne.
Või siis oskab keegi soovitada mingit mõistlikku kohta, kus lasta teha sellist tööd. :icon_shifty:

Auto põhja keevitus

Tundub, et piilari küljes asuva esiukse tihendi alt jookseb mööda ust alla salongi põhja. On see mõistlik oletus, kui tihend ei ole korralikult kinni, vaid lahti tulnud liimist. Öine vihm paistis täpselt selle stsenaariumi järgi salongi tulema :D Hetkel muud seletust ei osanud leida. Kinni liimima ja uut vihma ootama :D

Auto põhja keevitus

Ega sel autol katuseluuki pole?
Sealt vahelt imbub tihtipeale mõnuga sisse ja jõuab mingeid kummalisi teid pidi (st ka kui otseselt läbi ei tilgu) lõpuks põrandani välja.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Auto põhja keevitus

Alfa on selles mõttes ikka ulme auto.
Minu omal tuli vesi sisse esiukse ülemise tihendi all olevast kereplekkide liitekohast. Esialgu arvasin et esiklaasi tihendi vahelt ülemise nurga juurest. Kiire fix probleemile oli MacGyveri teip ja töötab siiamaani. Kusjuures vesi tuli tuppa seisva autoga mitte sõites.

Auto põhja keevitus

Kristop wrote:Alfa on selles mõttes ikka ulme auto.
Mnjah. Mu 33l olid ka vee sissejooksuteed enam kui kummalised. Kusjuures B3 passat (katuseluugiga) on sama müstiline. Jumal tänatud, et sain raipest lahti.

Aga mis põhja keevitusse puutub...siis ma tean ühte venda küll, kes teeks. Lisaks on ta mulle teene võlgu, mis annaks võimaluse tingimiseks (yeah, ma olen nagu ristiisa, onju, aga ma ei viitsi praegu pikemalt seletada). Mulle tegi täiesti uue põhja ja väga korralikult. Ja täiesti mõistliku hinnaga, arvestades algseisu (põhja polnudki enam eriti, tüüp mässas mingi 2 nädalat sellega, koondsumma: 2800 eeq) Vaja ilmselt ainult pilti sellest, mis seis on.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Auto põhja keevitus

Ei ole katuseluuki.
Aga nagu Kristop ütles, mul ilmselt sadas ka umbes samast kohast sisse, ehk siis kusagilt esiukse tihendi alt vihma käes seistes. Liimisin tihendi kinni ja nüüd tundub, et peab, sest enam ei uju salong.
Aga selle keevituse koha pealt pean natsa mõtlema, kui korralikult tegema hakata siis oleks vaja ka küljekarbid vahetada.
Ning peaks selle ajutise kiirlahenduse ka sealt kuidagi uuesti lahti lõikama :)

Auto põhja keevitus

no kuulge, auto peabki roostetama, sest ta on rauast, igasugu makaiverite ja muu kolaga ainult saab agooniat pikendada, keevitad põhja ära aga mingiaeg tuleb seda jälle teha - nii see on, mis teha, me elame Eestis, mitte aafrikas