suunad kadunud

Ma oleks peaaegu öelnud 'relee'...aga siis ma nägin, et küljed töötavad. Kaitsmekarpi võib muidu ikka vaadata. 155-l näiteks on tulede jaoks ilge posu neid kaitsmeid seal. Mis auto muidu üldse?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

suunad kadunud

Kui tõenäoline on, et 4 pirni kõik ühel ajal läbi lähevad?
Suuna pirnid kipuvad mingil põhjusel ka üsna pommikindlad olema. Ma olen 10 aasta ja 5 auto jooksul, millega ma olen pidanud rohkem või vähem toimetama, vahetanud välja täpselt ühe läbiläinud suunatulepirni.

Mis ei tähenda, et ei võiks katsetada.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

suunad kadunud

Minul isiklikult oli GTV-l 4 pirni ühe korraga läbi põlenud. Kahtlustasin samuti ei tea mis tonti, aga vot oligi kaks ääre- ning kaks lähituld korraga läbi. Mõistus tõrkus uskumast, aga nii see oli.

Muidugi enne pirnide kontrollimist sai kaitsmed jms läbi käidud, lüliteid ja pistikuid uuritud manualist. Täiesti mõttetu töö. Siit moraal: kui Alfa hommikul käima ei lähe, siis tasub esmalt uurida, kas kütust on paagis. Seejärel, kas käivtad õige võtmega jne.