Ihalus mikromootori vastu tegelikult puudus- LIHTSALT juhuslikult oli see ainus tõsiseltvõetav valik

kütusekulu raporti teen õhtul- aga summuti häält kuulates tüheneb paak küll kärmelt.
ülejäänud mida Eestis pakutakse ei ole just eriti usaldusväärsed ning ainsa tõsiseltvõetava 2,0 alternatiivi müüja ei vaevunud mu kirjadele ja kõnedele vastata.
Ajalooks siis niipalju, et tegu on siin nii mõnelegi juba tuttava autoga :icon_wave: millel on kõik kõik kõik (nooh enamvähem kõik) tehtud - arvete pakk on selline, et võttis vaadates kohe hinge kinni :icon_angel:
Tühikäik on OK
Tuled on tutikad
Spidole on kerinud ette praeguseks 197 tuh- rihmad vahetatud 194 juures (eelmise aasta lõpus)- iseseisvalt on spido kerinud ennast edasi eestis umbes 70 tuh km võrra
Roostet ei ole (paar värvimulli hakkab nagu tekkima aga noh- 13 aastat vana auto ikkagi)- põhjal olevat veidi pinnaroostet, mis tuleb siis enne talve üle lasta
Polstrid ja paneelid on peaaegu vaiksed- talve osa veel paistab (aga tõenäoliselt võtan need profülaktika mõttes ette)
Variaatori rem komplekt paigaldatud (eelmise aasta lõpus) ning laginat teeb vaid 90 kraadise mootor juures (ning täiesti külmalt mõne sek jagu)
elekter üldiselt- töötab

v.a. immo, mis esimese sõidu lõpus korraks peale läks (aga selle eest oli juba hoiatatud)
Hetkel läbitud 400 km ja mingeid üllatusi tekkinud ei ole
Ah jaa autos on sees ka Alleggerita seeria makk

Tegelikult ma olen normaalne....