Punasest (1993 nordist) jutt. Õigemini punasinisest, sai ta kenasti kokku lapatud (sinise kapott, tuledevõre, südamega raam, tulede alumised liistud: tuuning!) ja sõitma. Pidin juba rõõmustama, kui kõva mees ma olen ja kuidas mul on nüüd toimiv auto...aga näed: pöörasin töö juurest parklast välja ja klõps: mootor seisu ja enam ei käivitu, ketra palju tahad. Õnneks jäi veel täpselt (pikka) bussitaskusse, mitte keset Riia tänavat.
Valasin bensiini juurde (bensunäidik hüples hommikul, paak oli tühjapoolne ka, vaikselt vilgutas tuld kurvides, aga äkki näidik valetas): ei midagi. Ei valetanud, mingi 15l oli seal sees veel, nagu tanklas selgus.
Laadisime akut, ei käivitu.
Tirisime, ei käivitu.
Isegi ei luba.
Süütereleede juures on vähemalt kaitsmed terved. Mingit bensuleket ei tuvastanud auto all esialgselt vaatlusel
Vedasime koju ära. Kust ma nüüd viga peaks otsima hakkama?
Ah, ja kas esimeste rattakoobaste juures võib olla midagi süüte/kütusesüsteemi jaoks kriitilist? Igatahes on mul parklast välja pöörates täpselt mingi löökauk ja üks esiratas (ilmselt vasak) käis sealt paha kolksuga läbi, peale mida ta paugust välja surigi. Ma ei tea, kas need asjad on omavahel seotud, aga äkki on?
PS: ts, mis sa siin: http://www.alfaromeoforum.info/viewtopi ... 0&start=50" onclick="window.open(this.href);return false; selle ajuga tegid? Äkitsi on mul ka pumba juures miskit?
155 suri surnuks (ei käivitu)
#1I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)