Alfa Romeo 156 2,5 v6 24v 141kw 2001

Kohendan siis teemat vähe:P

Mark:Alfa Romeo

Mudel:156 sportwagon

Aasta:2001(algus)

Mootor:2,5 v6 24v

Kw:141kw

Värvus:Hõbe Metallik

Kast:Manuaal (6 käiku)

Kere:Universaal

Minu käes alates 30.04.2012.

Vigadest:Kätte saades Põlesid/põlevad mõned tulukesed:Airbag,Mootorituli(põlevad siiani)Lahti sain ABS-i ja Käsipiduri tulukestest.Rihmad rullikud ja sellega kaasnev vahetatud hiljuti. Samuti tehtud õli vahetus(järgmise vahetuseni aega 7000 km)sees on mobil 1 täissünt.

Silma ja hinge kriibib Mootorituli,ja airbag(usun et vaja ka uut õhulugejat)ja samuti tagavedrusid ja ehk ka amorte.
Last edited by Merka24 on 05 Aug 2012, 23:41, edited 5 times in total.

Jään siis pinksalt aprilli lõppu ootama,siis saan iluduse kätte:D Teema saab ka siis autost tehtud;) Nii palju tean et õde vahetas rihmad,rullikud veepumba jne jne äsja ära:D nii et mul peaks siis sellega muretu olema:D

Merka24 wrote:nii et mul peaks siis sellega muretu olema:D
:beaver: loodame :icon_thumbup:

Edu Sulle ootamisel (kahtlustan, et järgnevad nädalad saavad jube pikad olema :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:
Merka24 wrote:nii et mul peaks siis sellega muretu olema:D
:beaver: loodame :icon_thumbup:

Edu Sulle ootamisel (kahtlustan, et järgnevad nädalad saavad jube pikad olema :wink: )
Ma arvan ise seda sama,ei jõua ära oodata:D see saab mu elu parim päev olema:D

supp wrote:võib olla julm aga tösi, et sellest saab tõesti su elu parim päev :twisted:
Ei oska mitte midagi ette ka võtta et see päev kiiremini saabuks:( Kohutav kui väga ma seda autot ootan:D Seda enam et olen saanud korra ta roolis olla ja no see oli aasta tagasi ja sellest ajast peale olen teda omale tahtnud 8)

Samuti värske 156SW 2,5 V6 omanik. Koos töökaaslaste autodega omandasime neid koguni 6tk, 3 Sportwagonit ja 3 sedaani. 2 sedaani ja 1SW on tänaseks müüdud, kõik 2,5 V6 mootoritega. Enda oma sai just korda, vahetatud rihmad, rullid, veepump, alusvankri kulunud detailid jne. Homme arvele. Müügiplaani pole, geniaalne disain ja aura on ju sel mudelil. :icon_thumbup: Eks ma varsti hakkan tüütama Teid siin oma loodetavasti tühiste muredega...

Eks sa ühe risti ja viletsuse omale kaela võtad. :xmastree:
Sama õnnelik oled sa siis, kui sa ta müüdud saad .
Ja miskit pole teha, kui sa sõitmist naudid, siis oled sa sama õnnelik ka, ostmise ja müümise vahepeal.

Soovides sulle võimalikult vähe "Sarkofaage"

:captain:

Edit: Sarkofaagi tähenduse saad teada, foorumit läbi kammides.
Seitsekümmend Viis

lisaks sellele on olemas veel:
löökaugud;
see imelik asi, mida teedele laotatakse;
autoelekter a la Alfa 156 (tõenäoliselt üks jaburamaid asju, mida olen kunagi kohanud);
karijõuga kodanikud, kes ukselinke avavad (need soovitaks tagaistmelt eemale hoida :mrgreen: )

Üldjoontes ei ole aga jah suurt vahet- lihtsalt 156 puhul pead seda foorumit meeles pidama-> enamik suurt peavalu tekitavatest asjadest on jube odav remontida, kui Sa tead mida teha või kelle poole pöörduda :wink: ja jube masendavalt kallid, kui viid auto esimesse töökotta, kus on väga odav tunnihind.
Tegelikult ma olen normaalne....

Merka24 wrote:Ei ole olemas kehva autot,vaid on olemas l..id ja saamatud auto peremehed;) Edu autoga,hea auto on ;)
Jawohl, aga mis siis esimestel viga on, mulle küll meeldivad ja vahel paneks ka Alfa ja nende vahele = võrdusmärgi