võistlusnumbrid

Käisin ka vaatamas. Veits hilja jõudsin, aga midagi ikka nägin.

Nagu masinal kirjas oli, enda alfal oli vaba päev, aga noh zhiguli ka kaugelt kaudselt sugulane alfale :)

Teeks ka paar ettepanekut spordiosakonnale või tegelikult üleüldse ürituse korralduslikule küljele:

Ürituse esimene osa Tlnas ja ka Põltsus jäi mul nägemata... vbolla see oli olemas, aga ei osanud nagu ära tunda, kes millise kasutajanime taga peitub :) Võiks äkki loosida vms igale kasutajale oma võistlusnr'i (kasutab ta seda siis või mitte), mille järgi teda ära tunneb igal üritusel. Või siis mingi kleepse vms aknale kasutajanimega ürituse ajal.

Foorumis siin inimesed nagu tuttavad juba, aga üritusel ei tundnud ikka kedagi :S Et minu jaoks jäi selline isikuti tutvustav ring vahele...

Aga mida ma siin vingun... ise ma jõudsin kohale poole ürituse pealt ja lahkusin poole ürituse pealt... eks ise ka süüdi, aga elutempo ei lase olla kuidagi...

Muidu ikka 5+ üritusele.

võistlusnumbrid

ettepanekutest

:) ma päris nimesiltideni ei läheks, vähemalt mina neid teha ei tahaks, kuidagi liiga jutuka kokkutulekulik ehk midu? Lisaks mitte kõik kohalolnud ei ole foorumilugejad... olen nende nimesiltide jms peale mõelnud küll kui aus olla... aga pole seni pidanud otstarbekaks. samas ei ole kunagis eadnud piire kelelegi ennast ka sildi abil tutvustada.

üritusejärgne suhtlus vabas õhkkonnas ja söögilauas oli üsna vahetu ja eks see ole hea võimalus tutvumiseks... selge see, et mootrimürina ja adrenaliinitulva möllus võivad isikudandmed märkamatuks jääda...

pesonaalsete numbritega on ka nii, et ... osa registreerunuid jätab alati tulemata ja kohati ikka ilmub kohale etteteatamata võistlejaid või neid kes on 100% publikuks kirja ennast pannud ei suuda vastu pidada ja sööstab võistlustulle. esimese osaga on lihtne... number jääb üle aga teistega... ??? ei tahaks nagu vahet ka teha või piire seada...

aga nagu õeldud väikeseid uuendusi tuleb võistlusnumbrite osas

ja veelkord tänud vedruseibile, kes aitas raja osas. kui juhtud kohtuma koolijuhiga, siis edasta ka klubi tänud talle koos sooja käepigistusega. kahjuks omal ei olnudki au kohtuda väärika mehega silmast silma.

võistlusnumbrid

emm... personaalsete nr'te all mõtlesin sedasi, et igale foorumlasele antakse oma võistlusnr... üritusele tulles paneb ta selle omale auto peale, ükskõik, kas ta siis võistleb või ei. Ja nr oleks siis nii personaalne, et keegi teine mitte ühegil võistlusel selle nr'i all ei võistlegi mitte kunagi. Siis ei teki ju kunagi mingeid nr'te ülejääke/puudujääke või segadusi... ja siis poleks ka otsest vajadust kellelegi mingeid nimesilte külge riputada :)

võistlusnumbrid

hmmm...

a mis nendest saab kes ei loe foorumit ja pole siia ka kunagi sattunud?

ja mida arvavad teised foorumlased... personaalsetest numbritest

kas soovitakse isiklikku numbrit?

isiklikult minu eelistus oleks näiteks järgmisel etapil kasutada samu nr mis oli selle korra pingerivi ja uutele osalejatele siis loosi alusel

ei tahaks tekitada laata kus läheb vaidluseks kus ühele numbrile on mitu pretendenti.

PS! poolitasin teema, kuna väha kindel küsimus arutelul mis ei haaku vaid Põltsamaaga.
Last edited by E.T. on 09 Apr 2007, 17:28, edited 1 time in total.

võistlusnumbrid

Numbri loosimise kord tuleks muidugi kindlaks määrata mingi hääletus- või ettepanekuvooru käigus. Sinna peaks siis arutlusele tulema ka see kord, kuidas jagada nr'd neile, kes foorumit ei loe nii palju :)

Üldsegi, kui palju klubilist tegevust toimub väljaspool foorumisse märkimist? Kui selliseid inimesi on väga palju, siis on muidugi probleem, mis selle ettepaneku realiseerimisel vajab kindlat lahendust.

Ettepaneku vooru käigus võiks näiteks koguda kokku parimad võimalikud variandid ja siis tekitada see hääletusteema (poll vms), kuhu variandid üles riputada. Siis oleks selge pilt... kuna tegemist tähtsa hääletusega, mis kõiki puudutab, siis võiks näiteks veel meilid saata, et kui foorumisse ei satu, siis vähemalt meili pealt saab teada, et siuke hääletus- ja ettepanekuvoor parajasti käes.

Praegu oleks siis kaks varianti:

1) igale oma personaalne nr, mis jääb ühele alfistile igavesest ajast igavesti. Esimene kord siis võiks loosida näiteks, kel erisoovid, siis need arutluse alla võtta. Või siis võiks olla, et kes ees, see mees taktika, et kes enne võtab, see saab (just nagu kasutajatunnuse valimine foorumisse, sa ju ei saa valida olemasolevat kasutajatunnust, kui keegi on selle ära valinud juba). Viimane variant vist toimiks kõige paremini.

2) E.T. ettepanek pingerivi alusel ja uutele loosida.

võistlusnumbrid

Ise pigem pooldaks seda E.T. varianti, et pingerivi alusel, ja uutele loositakse.

See, et igale foorumikasutajale oma number eeldaks siis üle 700 ära jagamist, minu arust suht arutu tegevus. Samas kui sellega isegi kuidagi hakkama saada, siis järgmine porbleem on see, et kes need numbrid valmis teeb? Vaevalt et spordiosakond tahab hakata 700 erinevat numbrit välja printima. Lisaks peaksid need nubrid olema siis ka vastupidavamad, et kestaks mitu võistlust, samas alati võib juhutuda et keegi kaotab ära enda oma, või unustab kaasa võtta. Siis peaks olema järjekordselt spordiosakonnal igal üritusel terve komplekt igaks juhuks kaasas. Minu arust ajab see personaalne number asja arutult keeruliseks.

võistlusnumbrid

Isegi arvan seda, et kui paar üritust kaasa teha siis on nimed ja näod enamvähem selged. Peale Põltsamaad viin nüüd ikka päris paljude siinsete kasutajate nimed nöoga kokku :P

Aga see nummerdamine tundub kuidagi imelik, nagu kariloomi märgistaks :roll: , pealegi paned siis iga kasutajanime taha numbri ja kui kuskil kokkusaamine on siis ajad näpuga lehepealt rida, et vaadata kes mis on?

Ei tea, lihtsalt minu arvamus, ärge näkku lööge :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

võistlusnumbrid

Oleks ka selle E.T. variandi poolt. Siis ei pea nii palju mäkerdama kontoris nende numbrite vorpimisega. Ja siis üritusel on sul see 700 nimeline list peo vahel ja lappad seda, et näha, kes hetkel rajal :D

Kodu-Anttila sarnast kataloogi pole ju vaja :D

võistlusnumbrid

Noh... kui ei soovi pole vaja... Mõtlesin lihtsalt, et päris fäänsi oleks, ku igal oleks oma nr... nagu mõnel jalkaässal, kes kogu aeg oma kindla nr'ga platsil.

Muidugi minu idee ei näe ette mingis kontoris nr'te välja printimist, vaid siis ikka peaks tellima kuskilt spets kohast millelegi püsivamale materjalile, kui õhuke A4...

Aga ega jah... üritustel käia, küll näod selgeks saavad :)

võistlusnumbrid

Paistab et Foorum otsustas pingerivi alusel numbrite kasutuse.

PS! ikka on veel üllatus ka Spordiosakonnalt varuks numbrite osas... ja see kaudselt on hr vedruseibi idee poole... 13 mai on presenteerimine, siis igaüks ostsustab ise kas kiidab või viskab spordiosakonda varakult kaasa võetud mädamuna ;)