by zakalwe
VML
olen VÄGA huvitatud kui see on must ja nõus ise järgi tulema, kui see on Põltsamaal, nagu aru olen saanud, sa seal elad. Roostetäppidega saab ehk kunagi hakkama. Luugiamorte tahaks siis ka komplektis, mul need läbi ja nüüd on iga põhjus needki välja vahetada. Mul originaalis muidu pesurit/kojameest pole. Üldjoontes eelistaks muidugi ainult klaasi ilma luugita.
Muide äkki on sul siis ka see õhulugeja karbist edasi minev toru (corrugated sleeve manualis) olemas, mul see ka auklik.
Aga viska pm mingi kontaktiga, räägib edasi. Hind, noh, eks see ole vist rohkem müüja pakkuda. Ma gefi hinda muidu tean:)
Alfanatico: ta enam NII hiinalinn pole ja eks kalamehejutud ole samasugused kui tallinnas kopli liinide kohta: kõvasti üle pingutatud. Kui ma 10 aastat tagasi siinsamas oma tudengiaja esimeses korteris elasin, oli ikka päris geto. Nüüd on siin üsna kena elurajoon, mis puudutab vähemalt jaama tänava vahetusse lähedusse jäävat osa. Siin on nüüd barakid maas ja uued majad, kus elangi. Aga päris tagapool on ikka hull barakindus ja see kobaras viiekordsete majade pundar minust otse üle tee, noh, mingid vasjad tölleravad ikka siin vahetpidamata. Ma arvangi, et mõni purjus tibla (mille all ma ei mõtle kõiki slaavlasi, et keegi ennast puudutatuna ei tunneks) viskas möödaminnes mingi kivi või pudeli. Parkimiskoht on kõige äärmine...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)