Müüa siis Alfa Q4 alt pärit 15" speedline`id, 6" laiad, ET 49,5... Kaks kummi täitsa korralikud ja kaks kannatavad selle suve veel sõita heal juhul... Hinda küsiks mingi 4000.-
Pilte saab meilile... kui huvi... Või helistada 53 865 200
M: 15" speedline koos kummidega
#2gena wrote:Müüa siis Alfa Q4 alt pärit 15" speedline`id, 6" laiad, ET 49,5... Kaks kummi täitsa korralikud ja kaks kannatavad selle suve veel sõita heal juhul... Hinda küsiks mingi 4000.-
Pilte saab meilile... kui huvi... Või helistada 53 865 200
2500.- ja viige minema... Kiire on...
[img=http://img76.imageshack.us/img76/9148/veljedum6.th.jpg]
[img=http://img76.imageshack.us/img76/2848/kummidhc3.th.jpg]
#6ooo kas meile on tekkinud veel 1 Q4 vabariiki ?! lahe. Rispekt
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
#7K.Kotkas wrote:ooo kas meile on tekkinud veel 1 Q4 vabariiki ?! lahe. Rispekt
Kas ei või juhtuda, et need on pärit selle sama Q4 alt, millele sa uuesti elu sisse puhud?
#8OFFTOPIC:
ma siiralt loodan, et mitte. Sest eestile kuluks q4 jasid rohkem ära.
ma siiralt loodan, et mitte. Sest eestile kuluks q4 jasid rohkem ära.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
#9Kas keegi teab öelda, kas ET49,5 on väga hull Lancia peal, kui minu ET on 38? 

#11ET ehk offset on velje kinnitustasapinna nihestatus velje keskme suhtes.
Orginaalist väga erinev ET (üle 10 mm) ei mõju reeglina ühelegi autole eriti positiivselt. Nimelt suurema ET-ga hakkavad laagrid jõudsalt kuluma, väiksemaga on reeglina rehvid kas koopa siseseinas või siis vastu amorti
Orginaalist väga erinev ET (üle 10 mm) ei mõju reeglina ühelegi autole eriti positiivselt. Nimelt suurema ET-ga hakkavad laagrid jõudsalt kuluma, väiksemaga on reeglina rehvid kas koopa siseseinas või siis vastu amorti
Tegelikult ma olen normaalne....
on kellelgi mingit infot selle teema lõpptulemuse kohta

hirmsasti huvitaks

Teema ammendatud-> lukku

Tegelikult ma olen normaalne....