Toidunurgake
#34...soovitan soojalt Anthony Bourdain'i raamatuid, megahästi kirjutatud, seal on kõik see mis mind selle ala juures köidab...
Toidunurgake
#35alfanatico wrote:...soovitan soojalt Anthony Bourdain'i raamatuid, megahästi kirjutatud, seal on kõik see mis mind selle ala juures köidab...
Noh, avalmeelselt köögist, kui selline, on tegelt ju ülestunnistus, kes ta on.
Koka rännakud aga.. olles ka seda telesaadet näinud, millest seal räägitakse, paneb mind muigama
LLoyd on ka lahe telekokk...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Toidunurgake
#36ts wrote:Spagetid küüslaugu ja oliiviõliga
4 keskmist küüslauguküünt
1 sl vett
2 tl peent soola
5 sl oliiviõli
400 g kõva nisu spagette
peotäis petersellilehti
purustatud musta pipart
Suru küüslauguküüned läbi pressi, sega vee ja 1 tl soolaga hästi läbi. Klopi juurde õli ja kalla segu väikesele pannile. Kuumuta keskmisel kuumusel ja aeglaselt segades umbes 5 minutit ehk kuni küüslauk muutub kuldkollaseks. Tõsta pann tulelt. Keeda spagetid soolaga maitsestatud 4 liitris vees al dente ehk mitte väga pehmeks. Mõõda 4 sl keeduvett eraldi. Kalla spagetid sõelale, lase veidi nõrguda ning kalla keedunõusse tagasi. Lisa küüslaugusegu, keeduvesi, peenestatud petersell ning maitse järgi musta pipart, sega hästi läbi. Serveeri otsekohe sügavatelt taldrikutelt, mis võiksid olla enne kuumaks aetud.
TO BE CONTINUED
Ma proovisin seda hõrgutist järgi teha,aga ma ei kasutanud küüslauguküünt vaid küüslaugumaitselist oliiviõli ja tulemus oli väga hea
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Toidunurgake
#37spagetid 500g e 1 pakk
rõõskkoor 150ml
parmesani juust 50g
suitsupeekon 300g võib ka rohkem
taluvõi 50g
paned spagetid keema
kuumutad või sees suitsupeekonit (mida kihilisem seda parem)
riivid parmesani ja segad kuumutatud rõõsakoorega kuni
juust on lahustunud (mitte üle kuumutada) ja sinna paned
peekoni mis on võiga töödeldud
vahepeal on spagetid keenud valmis
mis siis ikka vesi välja ja asemele
kaste, mis just valmis saanud (kallata spagettidele)
laagerdub niikaua kuniks jõuad laua katta ja vähe kõvatada
kahvlid valmis ja start
rõõskkoor 150ml
parmesani juust 50g
suitsupeekon 300g võib ka rohkem
taluvõi 50g
paned spagetid keema
kuumutad või sees suitsupeekonit (mida kihilisem seda parem)
riivid parmesani ja segad kuumutatud rõõsakoorega kuni
juust on lahustunud (mitte üle kuumutada) ja sinna paned
peekoni mis on võiga töödeldud
vahepeal on spagetid keenud valmis
mis siis ikka vesi välja ja asemele
kaste, mis just valmis saanud (kallata spagettidele)
laagerdub niikaua kuniks jõuad laua katta ja vähe kõvatada
kahvlid valmis ja start
Toidunurgake
#38Ei no loomulikult, siis kui peale oppi süüja ei saa, siis tuuakse söögi teema üles...
Toidunurgake
#40Minu poolt ka kiiret paranemist 
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Toidunurgake
#41Tänud, eks ma püüjan. Ja et püsiks teemas, paar retsepti minu menüüst:
"Hommikukokteil"
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
"Lõunapüree"
Keedukartulile lisada piima, võid, natuke koort jällegi ei tee halba- blenderisse.
"Päevadessert"
Kohupiimakreemid, jogurtid, hapukoor, banaan- blenderisse. Vajadusel lisada keefirit, siis saab seda juua.
PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.
"Hommikukokteil"
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
"Lõunapüree"
Keedukartulile lisada piima, võid, natuke koort jällegi ei tee halba- blenderisse.
"Päevadessert"
Kohupiimakreemid, jogurtid, hapukoor, banaan- blenderisse. Vajadusel lisada keefirit, siis saab seda juua.
PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.
Toidunurgake
#42"Hommikukokteil"
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
tervnenuna proovi ka sellist hommikukokteili mis on ülimalt lihtne
1/3 Saku Kulda
segada
2/3 tomatimahlaga
lisada võib ka maiseaineid
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
tervnenuna proovi ka sellist hommikukokteili mis on ülimalt lihtne
1/3 Saku Kulda
segada
2/3 tomatimahlaga
lisada võib ka maiseaineid
Toidunurgake
#43SlavoZ wrote:PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.
kiiret paranemist, peatset normaalsete näriliste sekka naasmist!
Toidunurgake
#44Lihtne omlett hommikuks:
2 muna,1 tomat,riivitud juustu,2 viilu sinki,piima,pipart ja soola
tomat ja sink praadida ära ning peale kallata muna ning siis lasta pruuniks mõlemalt poolt,ning lõpuks lisada juustu ja hoida veel tulel,et juust muutuks pruuniks ning siis lõpuks lisab iga inimene vastavalt oma soovile maitseaineid.Head Isu!
2 muna,1 tomat,riivitud juustu,2 viilu sinki,piima,pipart ja soola
tomat ja sink praadida ära ning peale kallata muna ning siis lasta pruuniks mõlemalt poolt,ning lõpuks lisada juustu ja hoida veel tulel,et juust muutuks pruuniks ning siis lõpuks lisab iga inimene vastavalt oma soovile maitseaineid.Head Isu!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Toidunurgake
#45ostsin elus esimest korda tofut
nüüd üritan temast mingit
õiget nahka saada
kas praetult või grillitult
on parem
on kogemusi kellelgi
nüüd üritan temast mingit
õiget nahka saada
kas praetult või grillitult
on parem
on kogemusi kellelgi