vihmasensor

Vahetati esiklaas ära ja vihmasensor enam ei tööta, milles võib jama olla?

Faktos lasin ka viga otsida, kuid ei leitud. Kadaka teel klaasiteeninduses vahetati, sai seal ka uuesti käidud, kõik pidi nende poolt ok olema. Keegi tark ütles, et autole tuleb restart teha, muidu ei hakka uuesti tööle. Aidake siis ometi rumalat naist :)
Last edited by simmy on 15 May 2006, 16:34, edited 1 time in total.

vihmasensor

kui ta ei tööta, siis on midagi kas ühendamata jäetud või valesti ühendatud... või siis mõni juhe puruks rebitud...

kuna 166 el skeemidega on vähemalt minul kerged raskused, siis hetkel kahjuks rohkem aidata ei suuda

igatahes soovituslik mõtteke-> kes iganes klaasi vahetas paneb ka sensori uuesti tööle...
Tegelikult ma olen normaalne....

vihmasensor

Vihmasensor töötab ja, juhtub, et esiklaas läheb vahetusse.

Pärast vahetust kojamehed vihmale enam ei reageeri.

Kuna sensor on esiklaasi küljes, siis peaks vea väljaselgitamiseks ilmselt miss marple poole pöörduma....

vihmasensor

Kuna sensor on esiklaasi küljes, siis peaks vea väljaselgitamiseks ilmselt miss marple poole pöörduma....

eeldaks (jällegi) siiski, et uuel klaasil on sensor olemas...

:? või kas siis tõesti võib juhtuda, et faktos on sellised lambad, et nad ei märka isegi sensori puudumist :?:

tegelikult muidugi ... :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

vihmasensor

Tavaliselt on vihmaandur esiklaasi küljes ning kui klaas vahetatakse, jääb andur vana.

Antud juhul võib oletada, et see, kes klaasi vahetas,

1. unustas anduri pistiku lahti

2. paigaldas vale esiklaasi, millel pole andurikohta

3. keeras lihtsalt midagi tuksi...

Kahjuks algaja alfisti postitusest ei selgu, kus klaasivahetus tehti.

vihmasensor

Vaadati üle nii Klaasiteeninduses (Kadaka teel) kui ka Faktos, kõik pidi nagu korras olema, kuid tööle ikka ei hakka :((( Klaasiteenindusest soovitati autole restart teha, mõnedel markidel pidi see aitama. Auto on hullem kui arvuti ...