Alfa 164, 1991 a, 3 L ja vist oli üle 140 kW

#22
itaalia siseturu jaoks ilma katita mootorile määrati küll siuke võimsusnumber, kuid... 90-date keskpaigas itaalia siseturu mudelit ei ole eriti tõenäoline mujal euroopas omada (heitgaasinormid)



nuujah- elagu ARK ->lajatati siis 06410 mootorile kõige suurem leitud number :evil:



ja ma juba lootsin, et seal on ehk siiski midagi asjalikku...
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 164, 1991 a, 3 L ja vist oli üle 140 kW

#24
06412 on vastuvaidlematult katiga varustet 132kW :(



seega midagi väga erilist see auto endast kahjuks ei kujuta (v.a. see, et tegu on Alfaga :wink: )



ehk siis kokkuvõte-> tegu on kliimaga (mitte automaatsega :( ) 12V 3,0 V6-ga, mis on mitu head aastat seisnud (viimane aasta väljas) ning seisma jäi seoses kolksuga mootoris.

juhul, kui seda autot viimane aasta- poolteist ka käivitatud pole, siis kahtlen sügavalt, et käivitamiskatse enne mootori lahtivõtmist üldse väga hea mõte on (tõenäoliselt on mootoris kõik, mis saab kinni jääda juba kinni jäänud).



ehk siis müügiosas:

variant 1-> anda mõnele aktivistile võileivahinnaga ära (parem kopikas kui mitte midagi)

variant 2-> müüa varuosadeks (eeldusel, et sealt enam midagi võtta on; aasta meie kliimas väljas seismist on kindel surm osale auto sõlmedest)

variant 3 -> hakata ise aktivistiks 8) ; kogu auto lahti kiskuda, vajalikud asjad vahetada jne. ning kui ilmneb, et tööd on liiga palju või ei tasu ära, siis auto variandile 2 ümber lülitada...

variant 4-> müüa imeväikse kopika eest romulasse, kus kasseeritakse hiljem sama raha sisse iga jupi eest :evil:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 164, 1991 a, 3 L ja vist oli üle 140 kW

#25
Nüüd koodi järgi googledades sain vastuseid, mis ütleb, et see on 135 kW, näiteks www2.qha.com/catalogues/WIX.pdf. Teab keegi ehk linki mingile usaldusväärsele lehele, kus on selgelt koodi järgi kirjas selle mootori andmed?

Aga müügist nii palju, et ehk õnnestub sellest siiski lahti saada. Keegi tuttava tuttav juba tundis huvi ja pidi varsti vaatama tulema. Tal pidavat kuskilt odavalt mootor sellisele saada olema ja kui viga suur, siis teine mootor peale.[/url]

Alfa 164, 1991 a, 3 L ja vist oli üle 140 kW

#26
interneti suurimaks miinuseks on usaldusväärsus... :lol:



seda eriti, kui asi puudutab mootorite andmeid :) nimelt-> olenevalt kogemusest, mõõtmistehnikast, ümardamisest ja isiklikust arvamisest võivad ebakindlad asjad varieeruda üsna suurtes piirides.



antud mootori kohta öeldakse 135kW, 136kW ja 132kW.

Erinevus siis peamiselt mõõtmistehnikas ning ümardamises (135 ja 136) ning heitgaasiklassis (ehk siis PEALE 90 aasta lõppu toimus nõuetes muutus ning kuna 06412 sõitis ka mikimaale, siis võeti seda väga tõsiselt) sealt siis kadu-3,5kW.
Tegelikult ma olen normaalne....
cron