M:156 valuveljed 1000.- 4tk KIIRE!!!

#19
inz164 kirjutas:
mrt kirjutas:
Amadeuzer kirjutas:Ei ole tähelegi pannud seda,aga arvan et pilt siiski petab.
oled üle vaadanud kas avad on ikka ümmargused?
lahtiste poltidega sõites ikka juhtub 8)
olen ka enne selliseid velgi näinud millel avad ilusad ovaalid on, aga see ei tule mitte lahtiste poltidega sõitmisest vaid siis kui auto ja velje poldivalem ei ühti ja asjad on kuidagi alla "vägistatud"

M:156 valuveljed 1000.- 4tk KIIRE!!!

#20
Kusjuures on jah vähe ovaalsed,aga ega nad siis kohe lahti pea sul alt kerima end.On olemas ka vähe ovaalsemaid seibegi mida enne polti saaksid ette panna ja siis kinni keerata.Ise sõitsin tavaliste(ümarate) seibidega kinni keeratud seibidega ja ei juhtunud mitte midagi....muidugi peaks ikka tasakaalustama ka mitte otse alla ja siis kiruda, et rool väriseb ja sada häda.
Kusagilt kuulsin et auke saab ka uuesti täis lasta valada ja uued sinna siis nikerdada.Ei tea täpselt protsessi, kuda asi käib.
Hind on sellepärastki alla lastud nüüd.

Kuid kinnitan,et ise sõitsin sellistega ja ei juhtunud midagi....isegi kiirusel 190km/h hoidis auto selliste velgedega end suurepäraselt teel!

1000.- ja on Teie koheselt...toon äragi kasvõi öösel.
Saada sms või helista 55612241.
Viimati muutis Amadeuzer, 04 Aug 2009, 21:20, muudetud 1 kord kokku.

M:156 valuveljed 1000.- 4tk KIIRE!!!

#21
Viirus32 kirjutas:kas mingid rehvid ka peal on, kui on siis olen huvitatud mudu mitte

Hind oli 4 velge 1000.- Kardan et lugesite valesti äkki hinnas.Rehve sellise hinnaga mul kahjuks kaasa polnud plaanis anda küll ja kuluvad täitsa oma autolegi ära.Seega müün ainult veljed.

Kui huvi 4 velje peale siis saada sms või helista 55612241 ja toon kohselt ära Harjumaa ja Rakvere piires.

M:156 valuveljed 1000.- 4tk KIIRE!!!

#22
Amadeuzer kirjutas:Kusagilt kuulsin et auke saab ka uuesti täis lasta valada ja uued sinna siis nikerdada.Ei tea täpselt protsessi, kuda asi käib.
See täis valamine on küll nüüd viimane variant mida teha.
Tavaliselt sellisel juhul lastaksed suuremad avad ning koonused õige kordinaadi peale ja tehakse uued poldid õigete koonustega. Kajuks see töö ei ole odav
cron