Autosalongides ja esindustes on hinnad liiga kallid? Soovid saada siiski head ja kvaliteetset kaupa ning mis kõige peamine odavalt? Oled sattunud õigesse kohta. Pakume kõikidele automarkidele midagi. Alustades peeglitest ning õlidest ja lõpetades summutite ning tulekustutitega. Kõik vajaliku Sinu autole leiab ühest kohast. Uus kaup otse poest. Helista ning küsi pakkumisi. Koos leiame Teie autole sobiva lahenduse.
Priit: tel. 56466028 või e-mail: ort2@hot.ee
Kõik vajaliku oma autole leiad siit
#2mis poega tegemist on kui küsida tohib :icon_shifty:ort2 wrote:Autosalongides ja esindustes on hinnad liiga kallid? Soovid saada siiski head ja kvaliteetset kaupa ning mis kõige peamine odavalt? Oled sattunud õigesse kohta. Pakume kõikidele automarkidele midagi. Alustades peeglitest ning õlidest ja lõpetades summutite ning tulekustutitega. Kõik vajaliku Sinu autole leiab ühest kohast. Uus kaup otse poest. Helista ning küsi pakkumisi. Koos leiame Teie autole sobiva lahenduse.
#3Tsiisas... :icon_crazy: Nagu teleturg.. "kui ostad kohe summuti, saad tulekustuti pealekauba!" :icon_shifty:ort2 wrote:Autosalongides ja esindustes on hinnad liiga kallid? Soovid saada siiski head ja kvaliteetset kaupa ning mis kõige peamine odavalt? Oled sattunud õigesse kohta. Pakume kõikidele automarkidele midagi. Alustades peeglitest ning õlidest ja lõpetades summutite ning tulekustutitega. Kõik vajaliku Sinu autole leiab ühest kohast. Uus kaup otse poest. Helista ning küsi pakkumisi. Koos leiame Teie autole sobiva lahenduse.
155, 2x166, 159 ja 75?
#4Teeme proovi
AR 156 gta '03
vaja siis:
välimine poolteljeots
roolivõimu jahutusradiaator
originaalraadio (simkaardipesaga), kas terve raadio või siis ainult displei
esimene rattalaager
tagaukse välimine ukselink, vasak
originaal gta veljed
pakkumise võib panna siia, või stelle@alfasport.ee
AR 156 gta '03
vaja siis:
välimine poolteljeots
roolivõimu jahutusradiaator
originaalraadio (simkaardipesaga), kas terve raadio või siis ainult displei
esimene rattalaager
tagaukse välimine ukselink, vasak
originaal gta veljed
pakkumise võib panna siia, või stelle@alfasport.ee
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#5autovaruosade ladualfagirl wrote:mis poega tegemist on kui küsida tohib :icon_shifty:ort2 wrote:Autosalongides ja esindustes on hinnad liiga kallid? Soovid saada siiski head ja kvaliteetset kaupa ning mis kõige peamine odavalt? Oled sattunud õigesse kohta. Pakume kõikidele automarkidele midagi. Alustades peeglitest ning õlidest ja lõpetades summutite ning tulekustutitega. Kõik vajaliku Sinu autole leiab ühest kohast. Uus kaup otse poest. Helista ning küsi pakkumisi. Koos leiame Teie autole sobiva lahenduse.
#6:icon_hi:
mängime nüüd sellist mängu, et ma panen siia kolm lihtsat küsimust
AR 155 esimene piduriketas (284mm)
Alfa 156 2,0 SW tagumine parem pidurisupport
ning ...
Alfa GTV esimene parem õõtshoob
hinnad ja tarneajad ning maksetingimused paluks siia
Juhul, kui neid 24 h jooksul ei ole, siis kaob see teema siit (tegelikult ei tahaks kohe kindlasti mitte jätta siia viidet mingile laole, millel ei ole nime, veebilehte jms- eestikeelseid varuosade veebipoode on juba raske näppudel üles lugeda... ja neil kõigil on tegelikult sama varuosabaas)
Tervitades kõigi foorumlaste nimel,
moderaatorid
mängime nüüd sellist mängu, et ma panen siia kolm lihtsat küsimust

ning ...

hinnad ja tarneajad ning maksetingimused paluks siia

Juhul, kui neid 24 h jooksul ei ole, siis kaob see teema siit (tegelikult ei tahaks kohe kindlasti mitte jätta siia viidet mingile laole, millel ei ole nime, veebilehte jms- eestikeelseid varuosade veebipoode on juba raske näppudel üles lugeda... ja neil kõigil on tegelikult sama varuosabaas)
moderaatorid
Tegelikult ma olen normaalne....
#7:icon_hi: kui juba uurimuseks läks, siis oleks tarvis Alfa 164 3,0 v6 nii raam saalesi kui ka kepsu saalesi, vin kood on ZAR16400006213431
155, 2x166, 159 ja 75?
#9Oleks siis vaja Alfa 166 -99a 2.4 jtd kütte pihusti . Auto vin kood: ZAR93600000017095
#10ma arvan et see ort2 ei näita oma nägu enam siia :icon_shifty:
#11ma ei kahtle selles eritialfagirl wrote:ma arvan et see ort2 ei näita oma nägu enam siia :icon_shifty:

küll aga on praegu Sinul (kui Piloti esindajal) võimalik pakkumistega hiilata

#12ma juba tegelen sellega :icon_angel:ts wrote:ma ei kahtle selles eritialfagirl wrote:ma arvan et see ort2 ei näita oma nägu enam siia :icon_shifty:![]()
#13ts wrote:ma ei kahtle selles eritialfagirl wrote:ma arvan et see ort2 ei näita oma nägu enam siia :icon_shifty:![]()
ts teistele saatsin kõikidele hinnad ära, aga sinu 155 VIN-koodi oleks vaja supporti ja piduriketta otsinguks

#14:icon_hi:
see oli testküsimine
hauever-> 284mm esimesi kettaid oleks huvitav teada küll
need on siis ainsad kettad, mida leiab, kui otsida 2,0 16V mootori alt
see oli testküsimine

hauever-> 284mm esimesi kettaid oleks huvitav teada küll

need on siis ainsad kettad, mida leiab, kui otsida 2,0 16V mootori alt
#15ts wrote::icon_hi:
mängime nüüd sellist mängu, et ma panen siia kolm lihtsat küsimust![]()
ning ...
![]()
hinnad ja tarneajad ning maksetingimused paluks siia![]()
moderaatorid
AR 155 esimene piduriketas (284mm) Mis aasta ja kui palju on kw?
Alfa 156 2,0 SW tagumine parem pidurisupport Mis aasta?
Alfa GTV esimene parem õõtshoob Kui palju on kw?