Alfa Romeo 156 2.0 T spark 114 kW - flymadman
#46latt uus alla,homme sillastenid,jah esimesed kondid tuleb veel avhetada siis peaks veermik olema nagu uus :icon_clap:

Reiu jõgi nagu amazonas
  Reiu jõgi nagu amazonas 

auch. Aga jah endal siiamaani olnud 2 komplekti valukaid. Tavaliselt saan mingi 300-400kr'ga hakkama. Endal ka nael all, salongimüra suureneb võrreldes suverehviga mingi 3x.
 auch. Aga jah endal siiamaani olnud 2 komplekti valukaid. Tavaliselt saan mingi 300-400kr'ga hakkama. Endal ka nael all, salongimüra suureneb võrreldes suverehviga mingi 3x. Eks see nende erialane huumor ole päevast päeva
  Eks see nende erialane huumor ole päevast päeva  
  metsikud sõitmised aga masin ennast hästi ülal pidanud aga ikkagi peab mainima et alfa pole talve masin,esimeste külmadega olid kõik asjad kinni külmunu mis üldse olla saavad,Kõige toredam üllatus oli kui olin teel leedu ja lätis oli vaj kütust võtta ning pensupaagi luugi ei tahnud külma pärast lahti tulla,sai ca.1.5tundi soojendatud aga ei saanud lahti ja kütust oli vaja ja sai jõuga jauratud ja tänu sellele paaki luuk pooleks murdud
 metsikud sõitmised aga masin ennast hästi ülal pidanud aga ikkagi peab mainima et alfa pole talve masin,esimeste külmadega olid kõik asjad kinni külmunu mis üldse olla saavad,Kõige toredam üllatus oli kui olin teel leedu ja lätis oli vaj kütust võtta ning pensupaagi luugi ei tahnud külma pärast lahti tulla,sai ca.1.5tundi soojendatud aga ei saanud lahti ja kütust oli vaja ja sai jõuga jauratud ja tänu sellele paaki luuk pooleks murdud  Pole lugu nagunii kohe keretöödesse ja kyll jannol uus leidub :icon_clap:  Tänase päeva tippuks siis otsustas esiklaas hakkata streikima,õhtul ca.14kraadi külma sõitu ajal lasin klaasipuhastus vedelikku ja oh üllatust lõi klaasi sellise mõra et ühest otsast kuni teise otsani välja,ühesõnaga Loodan ka uue esimese klaasi saada jannolt. Ahhjaa sai ka natuke muusikat juurde installitud 7tollise alpine dvd makki puhul
 Pole lugu nagunii kohe keretöödesse ja kyll jannol uus leidub :icon_clap:  Tänase päeva tippuks siis otsustas esiklaas hakkata streikima,õhtul ca.14kraadi külma sõitu ajal lasin klaasipuhastus vedelikku ja oh üllatust lõi klaasi sellise mõra et ühest otsast kuni teise otsani välja,ühesõnaga Loodan ka uue esimese klaasi saada jannolt. Ahhjaa sai ka natuke muusikat juurde installitud 7tollise alpine dvd makki puhul 
 Aga nii kõva survega oli peksnud et oli lennanud ette ventika peale ja see omakorda peksis terve mootori ruumi õli piisakesi täis
  Aga nii kõva survega oli peksnud et oli lennanud ette ventika peale ja see omakorda peksis terve mootori ruumi õli piisakesi täis  mis seal ikka,telisin täna uue tihendi ja pean õnnelik olema et kuskl poole maa peal õlid välja ei lennanud ja mootor kottis pole,igatahes hetkel ei näita õlivarras tilkagi kärakat.
  mis seal ikka,telisin täna uue tihendi ja pean õnnelik olema et kuskl poole maa peal õlid välja ei lennanud ja mootor kottis pole,igatahes hetkel ei näita õlivarras tilkagi kärakat. Kruttin kohe alla kui Auto saan värvimisest kätte,Värvimisse siis läheb 12Aprill.Siis peaks masin olema igastotsast ideaalne(Väljaarvatud esimesed nahkistmed mis minu Meele järgi kuidagi pole,mõni ütleb et v.h korras aga minu arust kulunud ja nyyd mõtlen et kas nahatab kõik istmed ära või siis ostan enda eelmise alfa küljest esimesed istmed(Masin läks teise avarii tõttu mahakandmisele) Kellel huvi siis suhtlen praeguse omanikuga ja seal masina küljest igasthuvitavaid vidinaid saada,alustades valgedega,originaal külje spoilerid,madaldus,ragazzoni 2.5 v6 Täislõppuni väljalase jne.
 Kruttin kohe alla kui Auto saan värvimisest kätte,Värvimisse siis läheb 12Aprill.Siis peaks masin olema igastotsast ideaalne(Väljaarvatud esimesed nahkistmed mis minu Meele järgi kuidagi pole,mõni ütleb et v.h korras aga minu arust kulunud ja nyyd mõtlen et kas nahatab kõik istmed ära või siis ostan enda eelmise alfa küljest esimesed istmed(Masin läks teise avarii tõttu mahakandmisele) Kellel huvi siis suhtlen praeguse omanikuga ja seal masina küljest igasthuvitavaid vidinaid saada,alustades valgedega,originaal külje spoilerid,madaldus,ragazzoni 2.5 v6 Täislõppuni väljalase jne. Lähitulevikus mõtted soetada kõrvale kas 166 või siis Üks korralik alfa waagun(Mille välimus mulle viimasel ajal erity meeldima hakkanud)
 Lähitulevikus mõtted soetada kõrvale kas 166 või siis Üks korralik alfa waagun(Mille välimus mulle viimasel ajal erity meeldima hakkanud)  
 Kuna omal ka plaan selline asi ettevõtta. Muidugi ennem tuleb oma masinal väikestviisi keevitus ettevõtta. Aga eeltöö üritan võibolla ise omal masinal ära teha, oleneb kuidas tuju on
  Kuna omal ka plaan selline asi ettevõtta. Muidugi ennem tuleb oma masinal väikestviisi keevitus ettevõtta. Aga eeltöö üritan võibolla ise omal masinal ära teha, oleneb kuidas tuju on