aasta avaüritus lätis

#31
Kuna minul ei olnud võimalik seekord ikkagi sinna minna(vabandused, rohkem olen foorumis kõvataja ikka)siis ma täpselt ei tea kes kohal käisid, aga selle sama seltskonnaga ma pidin sinna minema. Ei oskama nüüd õelda kas nad foorumis ka sõna võtavad aga külastavad nad seda foorumit kindlasti.

aasta avaüritus lätis

#34
No eks ma siis avaldan saladuse ja ütlen, et olin see Subaru jopega, 1999 AR 166 2.4 JTD-ga (tumesinine). Kõik teised olid ka dislakad, 3 tükki olid 1999, üks oli 2003 ehk siis neljakesti 166-tega. Päev hakkas siis kell 5 pihta, kella 7meks Pärnusse ja sealt edasi kõik nelja autoga Šlokenbeka mõisa. Sooviksin siis ka tervitada Läti teedeehitust - Muhu lapitekiga olete hästi hakkama saanud, prooviks nüüd asfalti ka panna! Siis jõudsime kella 11neks kohale, olime seal oma 2-3 tundi, sest oli vaja külastada muid asutusi ka Lätis, aga infot, mis üritusel jagati oli järgnev - (kuupäevad ei pruugi täpsed olla) 13-15 juuli (või oli see august) toimub Poolas 3 päevane Alfa Romeo üritus ja samuti 1000 km sõit. Nii, see selleks. Kohal oli ikka igasugu isendeid: GTV-d, 156 GTA oli isegi esindatud, 2000 GTV (vist oli GTV) (ainult 1!!!), 166, 159 Q4 ja ka ilma Q4-ta, 155, GTV Spiderid, ning ainuke Faceliftiga 166 tuli Eestist.

Nüüd veidi tõsist juttu: mul on häbi Eesti AR foorumi pärast, et kedagi muud peale meie nelja auto ei tulnud kohale, aga olen uhke, et olin nende nelja sees.

EDIT: Rääkisime lätlastega vene keeles, sest keegi ei oska läti keelt.

aasta avaüritus lätis

#35
Siinse inimmassi aktiivsus on tõesti kahetsusväärselt ja põhjendamatult madal olnud viimased poolteist aastat :(
Väheste akttivsete kiituseks peab samas mainima, et nemad on sedavõrra aktiivsemad sõitma, soome, lätti jne :)