http://www.dep-o.co.uk/page400.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

alfanatico wrote:...oleme imetlend seda produkti, isegin suhelnud härradega teemal :icon_shh: ...lihtsalt, palun mitte midagi järeldada ::itpnt:: täielik tipp of the täpp mida võiks omada...selle võiks aint "ise" ehitada
õnneks on alfafoorumil reaalsusega vähe pistmist, niiet siin omavad kõik kõike :icon_angel: pane aint KS lõppu ja ongirizto wrote:kes meist seda ei tahaks omada !
ära ole nii tagasihoidlik :icon_hi:alfanatico wrote:õnneks on alfafoorumil reaalsusega vähe pistmist, niiet siin omavad kõik kõike :icon_angel: pane aint KS lõppu ja ongirizto wrote:kes meist seda ei tahaks omada !![]()
inkluuding maiself
anna andeks, ma ei saa aru millest sa räägidAaduT wrote:Aegajalt tuleb tormamine jätta ja korraks aeg maha võtta, ringi vaadata, ning mõista... Et, vaatamata sellele, et endal pole veel kõike seda mida mõnel on ja millest unistme, pole siiski endalgi tegelikult kõige sitemini läinud.
Võid vabalt oma 1,5 vanakese üle väga uhke olla ma arvan.
:icon_hi: & peace
A võta midagi äkilisemat, see avardab äkilisemalt ..E.T. wrote:Ma lähen võtan peale ja siis loen uuesti - äkki taju avardub vahepeal...