166 Pärnus

#4
Tehnilise poole pealt ei tea aga iluvigu on küll palju kriipse kraapse , oksüdeerumist (küljepeeglitel jne ) alfa märgid kehvas seisus ja ega need veljedki uhked pole ,kunagi natuke uurisin seal seda . No ja eks see seismine on veelgi omatööd teinud :!:

166 Pärnus

#5
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=8&t=2331" onclick="window.open(this.href);return false;

siis kui mina käisin vaatamas teda-
niipalju lisaks et toodud on ta saksast kunagi 75 000 eest, pärnus vahetati kohapeal radikas ja muud vist ei tehtud, ülejäänud aja seisnud ja vahelduva eduga vist käivitatud - tõenäoliselt annab nüüdseks elektrivigu iga asja kohta. Oleks õigel ajal keegi jaole saanud võinuks korras pilli kokku saada.

166 Pärnus

#6
Olenka seda vaatamas käinud.välimuselt jah suhteliselt peldik,tehnika osas ei oska kaasa reekida.
Igatahes pärnu inimesed käivad taunex autost kaarega mööda,pole just kõige usaldusväärsem plats.

166 Pärnus

#8
Käisin täna vaatamas. Lisaks Rizto poolt mainitule on tagumine uks värvitud, värv või lakk voolab ja selle alla on jäänud hulgaliselt prahti. Tagumine stange ei istu kõige paremini oma kohal, esi klaasi kohalt ja juhi ukse juurest roostes. Keskkonsoolist tuulesuunajad puudusidki. Pakkusin 1500, oleks varuosadeks võtnud, aga arvati autol parem olevat seal edasi seista ja mädaneda, nemad alla 1900 ära ei anna. Kuna ma rohkem ei olnud nõus pakkuma, siis ei vaevutud autot käivitama. Ma väga ei luninud ka ja seetõttu ma autot seest ei näinudki. Väideti auto tehniliselt igati korras olevat ja aku laadimise korral koheselt käima minevat, mis jäi tõestamata. Lisaks olla mõned päevad tagasi käinud huvilised ka proovisõidul, kuigi auto rattad olid jäässe külmunud ning polnud ainsatki jälge auto liikumisest. Veel olid nad ostnud 3500 krooni eest kuskilt Tartu lammutusest õhulugeja ja puhastanud korduvalt generaatorit oksüdatsioonist. Ühesõnaga oli suht jama välisel vaatlusel.