K: 155 uksepolstrid

Kas on keegi osavnäpp, või siis hoopis mõni mõistlik koht, kus saaks lasta uksepolstreid taastada?
Mingit krokodillinahka pole vaja, aga tekstiili laseks välja vahetada ja murdunud plastiku paaris kohas korda teha.

Äärmisel juhul olen nõus ka toimivad (murdumata plastiktükkidega) polstrid ostma...
Vajadusel võin panna pildid, kust katki on.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

olles ise enamvähem sama mure ees jõudsin niikaugele, et kui ise ei tee, siis peab rahakott puuga selgas olema :icon_angel:

murdunud tükkide taastamiseks on olemas epoksiidvaik/kitt- plastivärvi peaks poest igat tooni saada olema... ühtlasi on võimalik eemaldada see jama, mida mingil põhjusel nimetatakse esimesteks kõlariteks (4" armatuuris suunaga üles :mrgreen: ) ja midagi asisemat ukse sisse paigutada

polstri saab kah hädavajalikus mahus taastada (pole need ju istmed, mis eritööriistu vajavad ning kahtlen, et õmblusmasina olemasolul see ülikeeruliseks osutub)
Tegelikult ma olen normaalne....

Kõlaritest rääkides, siis minu GTA "Bose" embleemiga twiitri katete all valitses suur tühjus :icon_thumbdown: Juhtmed küll olid veetud sinna. Avastas siis sellise deela, minu auto remondimees, kuid ta uksi ja juhtmestikku ümber lappis.
Jama :( kuigi nüüd on jälle motivatsiooni sees suht kesine helisüsteem välja vahetada sealt.

tea, mind see kõlarivärk niiväga ei koti.
Vikerraadio mängib kui vaja ja vahel hevi kah piuksub miskitviisi. Hea koht vanade kassettide käiamiseks: nende peal on ohtralt põnevat kraami. Ja mingi 1994 kust kurat ja teab millega lindistatud kassettide kvaliteet on nagunii nagu on, seega miljonist helisüsteemi ei nõua. Või õigupoolest see ei muudaks eriti midagi.
Ega ma autos ei ela, kui tahan muusikat kuulata (kõvasti ja hea kvaliteediga), siis panen kodus klapid pähe. Nii et suht savi. Ei hakkaks mingeid kõlariauke tegema sinna.
Ja auto pole kah kõige vaiksem.

Eks ma siis pean ikka ise proovima...
Muide, WB tagumised polstrid on tavalisega võrreldes mingi milligrammi suuremad...nii et need tuleb oma kohale tagasi panna varsti ja oroginaalid tagasi. Aga käsi kuidagi ei tõuse viitsima seda neetud näputööd ette võtma. Ma kohe ei salli seda ja see ei tule mul hästi välja.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)