O: 156 roolilüliti

Kui sa pead silmas neid turritavaid kange rooli küljes millega saab suundasid plinkida ja klaasipuhastitega vehkida, siis minu 156-l miski aeg tekkis ka anomaaliaid - mittetoimivad pool ja täistuled jms... TRK ässad võtsid selle molekulideks, puhastasid ära, ladusid kokku ja edapidi oli elu üks lust ja lillepidu. Kontaktide vahed olla mustad olnud.

:icon_thumbup:

::itpnt::

ma olen seda agregaati molekulideks võtnud kunagi- sellel, mis auto küljes on esineb tõsine probleem ühe plasttükiga- nimelt sellega, mis hoiab pooltulede varrast allpool paigas (ma ei ole kindel aga murdunud nagasid taastada on suhteliselt keeruline :roll: )

parim, mis suutsin saavutada oli see, kui paremale keerates kustusid tuled ära :mrgreen:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Mina suutsin lahti võtta,korralikult puhastada aga abi oli vb ainult kuuks.üks sõit ,lihtsalt vihast murtsin suunatulekangi pooleks,kuna ei tahnud enam suunda sees hoida.peale seda ostin janolt uue komplekti hinnaga 800.-vanas rahas.Nyyd kõik toimetab nagu peab.jano rääkis et väga minem osa pidi olema ja pole väga korralike kasutatuid saada.

seega on variante umbes 3

a. janolt küsida
b. varuosakeskusele saata päring
c. osta uus

ja nagu ikka edaspidine teoreetiline suuline kursus antud teemas ei too suurt abi hädasolijale vaid klassifitseerub suvaliseks plämaks... :D

Tulede lüliti on jama jah.
Mul neid 2 tk juba läinud. Eelmine töötas lausa pool aastat kui otsad andis. Keeldub pooltulesi lülitamast sisse ja seetõttu ei lülita ka kaugtulesid. Hetkel on otse juhe toodud, et niikui süüdet annad, hakkavad pooltuled põlema. Aga see kah ajutine, sest kaugtuled ei tööta. Peab, kui ööd pikemaks venivad, uue mehhanismi soetama ja käima kõik kontaktid põhjalikult üle. Või viima TRK spetside kätte, ei taha iga aasta uusi lüliteid osta :lol: