Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#661
TRK sai valitud sellepärast, kuna seal TÜV kohe samas majas. Mingi probleemi korral saaks TRK kohe ära lahendada. Ning Kalvo käest kuulsingi juba, et ülevaatuse sain ka kohe tehtud ;)
Teine põhjus on see, et TRK'l on GTA elektrisüsteemiga kogemus olemas, tänu Stelle GTA korduvale lahtivõtmisele :)

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#662
Kusjuures mina sõitsin põleva lambda tulega terve aasta ja ei saanud kordagi aru, et midagi muutunud oleks.
Liikus justkui, kütusekulu oli mõistlik jne. Ära selle väikse lollaka kollase tulukese pärast küll muretse ja mine ikka Raplasse kohale.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#669
Täna sai õlivahetus Pilotis ära tehtud. Vana oli juba tumepruun :icon_thumbdown:
10W-60 läks tagasi sisse. Võibolla on sellel platseeboefekt, kuid mootor tundus ühtlasemalt töötavat hiljem koju sõites :mrgreen:

Järjekordselt tänaksin siinjuures Piloti meeskonda, kes minu auto juba ei tea kui mitmendat korda kohe ette võtavad. Lihtsalt sajan sisse ja hakkan nõudma ning tehakse ära. :icon_thumbup:
tervitused :icon_wave:

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#670
::itpnt::

kui mina käisin täna õli vahetamas (samuti mõne hetkelise etteteatamisega), siis hr järelteeninduse juht rääkis vaimustusega 156 GTA-st kui parimast Alfast mida Ta on uuena müünud :icon_roll: ja tituleeris selle ühtlasi ka parimaks esiveoliseks.

kui Sa pärastlõunal käisid, siis sai Tal päev väga heaks I guess :icon_angel:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#671
Jep, ma olin Pilotis mingi 16.00 :)

Täna oli üldse teenindusrohke päev.
Hommikul käisin Škoda teeninduses, kuna tööautol oli esimene 30 000 km hooldus. Jalutan mina siis sisse ja keda ma näen, Kalvit :) Võttis siis minu autokese ilusti hooldusesse sisse. Selgus, et puksid ja õõtshoob oli läbi.

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#672
Mõik teenindab Alfasid ja Kalvi Soodasid ?
Mõik on mõnus entusiast, mul on heameel näha Pilotis õiget vaimu lõpeks tekkimas.

Selles võib Mõigul ilmselt iegi õigus olla, et väga palju paremaks enam esiveolist ei tee, kui GTA juures seda tehtud on... olen Saugal ettevaatlikult ühte hea inimese lemmikut piirajasse ajanud ja neid pidureid olen valmis senimaani kiitma - konkreetsed ja toimisid ka peale 4 ringi kenasti veel. Ninnu tundub nõka nõka raske ja avaldab kohati ehk liigset soovi kurv sirgeks võtta aga muus osas viispluss ja kraniaalkate teetolmu austuse märgiks.


NB! Kohe lettisaamine on teenindusel muidugi halb märk - st et tööd on vähe sees ja vabu auke vahel palju, mille arvelt seda meelehead valmistada. Loodame, et tulevases plaanis saate omi teenindusaegu nädalase ettetatamisega ;)

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#673
Slicer kirjutas:Järjekordselt tänaksin siinjuures Piloti meeskonda, kes minu auto juba ei tea kui mitmendat korda kohe ette võtavad. Lihtsalt sajan sisse ja hakkan nõudma ning tehakse ära. :icon_thumbup:
tervitused :icon_wave:
+1 Piloti esinduse töövalmiduse kohta.
Ma ei kujutaks ette kes teine viitsib nõnda tegeleda.

8)
Slicer kirjutas:Jalutan mina siis sisse ja keda ma näen, Kalvit Võttis siis minu autokese ilusti hooldusesse sisse. Selgus, et puksid ja õõtshoob oli läbi.
Fabia,Superbi, Octavia jne. hooldamine peaks olema oluliselt igavam :D

Aga draamat vähe
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

#674
Hetkel on sisuliselt viimase jah sõna taga minu OZ velgede müük ühe soome tüübiga. Kui kellelgi huvi siis kogu komplekti hind on 650 eurot! Mõtlesin, et peaks siin ka veel reklaamima, lihtsam on kohapeal müüki-ostu teha, kui hakata pakkidena Soome saatma.
cron