ursieb sunnik :(

Üle pommide tahad hakata sõitma, et see terasest olema peab????? :shock: :shock:

Üldiselt peab alumiiniumist karterikaitse kõigele vastu, mida ka ülejäänud auto kannatab. Siin teadjamad mehed oskavad vast isegi kohti nimetada kust neid saada võiks.

no ma ei tea...

komposiitkaitse on ka täitsa kobe: olen seda freesinud jää, lume, asfaldi, kruusa, mudaga...

no ei ole mina sinna isegi auku sisse saanud kulutatud...

ainus mis on juhtunud, et rebenesid lahti kinnitused autopõhja küljest ;)

ah jaa... paar korda on mõni künnis ka olnud liiga kõrge... tähenduses, et ületades onkäinud 2 pauku... pealesõites kui põhi käib vastu künnist raksatusega ja siis teisel pool maandudes uesti sama operatsioon...

kõnealune objekt siis on ravolari oma.

(künnis. loe ASFALDIVAALUD, pikisooned, ristsooned ja muud hea teedeehitustavaga kooskõlas olev. Toim.).

tammeplangud sepanaeltega ei mõju ka mitte halvasti...

lisaks kombineeriks kuidagi TARAANI sinna ette, et vähemväärtuslik rämps teelt pühkida ja ...

ei tasuks unustada ratta tsentritesse mõõku kinnitada, et omandada lõplikult sõjavankri imago...

okei noh saite nüüd norida küll...ega mina ka ei tea ju neist asjadest midagi ..lihtsalt tahtsingi teada...kui te arvate et alumiiniumist piisab täiesti sellele jääle mis talvel eesti teedele jääb siis küll....njuh vaatasin ja gtvle on 2 mm teras hinnaga 1800 normull ju ....

...einoh, kõik ju omad joped mingismõttes, pole mingit norimist, minul isiklikult on patoloogiline mölapidamatus lihtsalt ja ma olen kidel, et ükskord tuleb päev kus foorumiuksed minu ees sulguvad :)

nhh, no tahtsin ju asjast kah... ma ise olen kolm originaali, siis plasti, puruks sõitnud eri autodega, siin ja seal on ikka õnnestunud, mulle tundub selles valguses alumiinium parim, aga ma ei tea miks mul omal pole veel kummalgi autol... vot 105 GTVl sellel on raudaed oilpani all :roll:

http://www.zone.ee/sportwagon156/P1040701.JPG

Sellise kaliibriga alfisti ees nagu sina, ei saa foorum kindlasti enda uksi sulgeda. Kui veab siis saad, ehk enda staatuseks "täiesti mõtetu mölaööbik" nagu ühel kodanikul saabifoorumist on :wink: :lol: :lol:

maits wrote:Loe ja naera.. :D :D
Tegelikult on terasplekist täitsa olemas karterikaistmed.
http://www.karterikaitse.ee
2mm üsna levinud..mõtlesin et teeks isegi endale tööjuures sellise roostevabast valmis.. :lol:

Ole kallis, kui sa juba tegema hakkad, tee kohe rohkem.. mul ka "ripub" ja ilmselt on see vana juba paras sõel :D Ma usun, et siin oleks rohkemgi tahtjad ja hulgi on ju lihtsam teha ka :D

gtv peaks nagu spordikas ikka olema... terasest alla lükkad sinna, siis see ju sigaraske... Kui üldse vaja, siis alumiiniumist, kuigi nendel teedel, millele Alfad mõeldud on, ei näe küll vajadust.

Ise käisin korra lumehanges kaevamas... ei roni rohkem eriti... pole ikka maastikumasin. Liiga madal jne.

Kui sõita normaalselt (mitte üle kändude ja kündide), siis ei juhtu karteriga midagi. Ja välistamaks, et mõni teist hakkab vihjama Tlna künnitaolistele teedele, siis kiirus 10km/h on paras siin ning sellega jõuab iga autojuht reageerida igale liiga kõrgele künkale või liiga madalale augule.

Kuigi jah, endal on mootorialune kate mersu kapotist välja lõigatud :D

Ilmad olid porised ja originaali polnd kohe võtta... seega plastikust kate võiks ikka olla :)

... nii praktilise poole pealt, enne kui hakkate seda metalli auto alla panema mõelge läbi kinnitused...

isegi see originaal tolmukaitse mis on plastist tehtud kipub 156 puhul kujunema probleemseks, kuna astub oma kinnistustest lahku (koos auto vanuse kasvuga aina sagedamini)... mingid geniaalsed plastjulled on seal tüüblitena ette pressitud... ehk siis tasuks enne kaalu kasvatamist mõelda läbi ka kinnitamine (soovitavalt mitte originaaltüüblitesse).

PS! TS - sinu kord arvata midagi.

jannuhellu wrote:hmm.. variant on et lasta teha terasest karterikaitse :P siis on talvel hooletu :) kas mõni firma üldse tegeleb ka sellega ???
Saada pm , aga sorry terasest ei saa :? ja pole ka mõttet eriti :lol: