Ajasime õue tagasi, 15 minutit hiljem... no võite ise arvata

)-> 156-l ei ole eraldi kapotilüliti sisendit- tähendab
 )-> 156-l ei ole eraldi kapotilüliti sisendit- tähendab   (kapott lahti, lülitist polnud enam haisugi, massijuhe oli kuskil lõbutsemas käinud vist - keevitusjäljed peal). Hüpotees-> alarmil tekkis segadus ja tänu vigasele massile andis pagassilülitist üle juhtploki kapotilülitile massi...kuna lüliti ei olnud korras, siis tekkis uitvool, mis keevitas armatuuripirni kaasabil üle lüliti massijuhet... krdi puzzle ma ütlen...
 (kapott lahti, lülitist polnud enam haisugi, massijuhe oli kuskil lõbutsemas käinud vist - keevitusjäljed peal). Hüpotees-> alarmil tekkis segadus ja tänu vigasele massile andis pagassilülitist üle juhtploki kapotilülitile massi...kuna lüliti ei olnud korras, siis tekkis uitvool, mis keevitas armatuuripirni kaasabil üle lüliti massijuhet... krdi puzzle ma ütlen...  

kõik toimib ... ka peale järgmist suretamist jäi tööle...
 kõik toimib ... ka peale järgmist suretamist jäi tööle...
 . Seisukorra kohta ma küll midagi arvata ei oska - mitu aastat kütmata ruumis riiulis vedelenud. Enivei, kui sulle huvi pakub võin nädalavahetusel oma varudes kaevandada ja tolle kaasa rabada.
. Seisukorra kohta ma küll midagi arvata ei oska - mitu aastat kütmata ruumis riiulis vedelenud. Enivei, kui sulle huvi pakub võin nädalavahetusel oma varudes kaevandada ja tolle kaasa rabada. 
  peaks alla tulema uue siduri ja mitteloksuva latiga (praegsuel latil on korralik loks sees...)
 peaks alla tulema uue siduri ja mitteloksuva latiga (praegsuel latil on korralik loks sees...) ) aga noh-> teist korda sellist jupsimist üle ei tahaks elada...
 ) aga noh-> teist korda sellist jupsimist üle ei tahaks elada... 

tänk juu veri menijanart wrote:Ma pakuks, et Grigio Africa, ehk siis 650A
 lähen otsin kaubandusest motipi koodi 51068 või 953630 ...
 lähen otsin kaubandusest motipi koodi 51068 või 953630 ... 

pole suurem asi auguke - täiesti suur auk on välimises karbis sees rsk - asukoha järgi- see koht, kus mul karbilaiend kunagi ära lõhuti (arvatavasti surus laiendi paigaldamisel kasutatud kruvi-poldi sisse ja hakkas sealt ümbert soola koguma )
 pole suurem asi auguke - täiesti suur auk on välimises karbis sees rsk - asukoha järgi- see koht, kus mul karbilaiend kunagi ära lõhuti (arvatavasti surus laiendi paigaldamisel kasutatud kruvi-poldi sisse ja hakkas sealt ümbert soola koguma )
 kütust läheb muidugi jube palju
 kütust läheb muidugi jube palju   mingil põhjusel on segu meeletult rikas (keskmine kulu on juba 7,5 ...)
 mingil põhjusel on segu meeletult rikas (keskmine kulu on juba 7,5 ...)Sul läheb ikkagi suhteliselt hästi.. mul seal 12-13 kanti ikkats wrote:
Igatahes talveks valmiskütust läheb muidugi jube palju
mingil põhjusel on segu meeletult rikas (keskmine kulu on juba 7,5 ...)