Update- kuna asjalikud kodanikud müüsivad mulle mitteasobiva õlifiltri, siis jäi õlivahetus jälle sinnapaika (JTD filter on jaburalt lühike) ning eraldi ei hakanud ka õhufiltrit kangutama- kui niikuinii peab mingi aeg auto alla pikali viskama, siis on mõistlik need korraga teha.
siiski- kütusefilter ja klabrid on uued, kojameeste vars sai natuke värskendatud, väsinud tulepirnid said välja vahetatud (tagumisi parktulesid polnud enam pimedaski hästi näha), amort vahetatud, luugiamordid vahetatud, ukselink vahetatud, uus tagaakna kojamees küljes, stabika kondid vahetatud, "tuuning" hall metallik summutiots otsetud ja originaalile peale paigaldatud (mm täpsusega ja auto värvi otsik jäi näppu)
nagu teine auto kohe (veermik on igati korras... vahelduseks)
Ootel on siis veel:
- kõik vedelikud (mootoriõli, roolivõim, jahutusvedelik, pidurivedelik),
-kaks filtrit (õli ja õhk),
-kliima kontroll (väikese viitega hakkab külmetama, arvatavasti on külmaainet natuke vähe),
-rehvid
-käigukanginupp
-stereo upgrade (MP3 keg ja lihtsamad hertz-i kõlarid)
-pagassituli (keegi on sellel kunagi ühe kõrva ära murdnud... quickfix - kahepoolne teip)
-hullult keretöid (kuigi praegu ma enam isegi ei tea, kas neid on mõtet teha- viimase kahe pesukorra vahel-ca 3 nädalat? On lisandunud korralik hunnik kriipse ja kraapse auto peale...)
-kõrvaistuja uks tuleb lahti võtta ja vaadata, miks pagana pärast on lingi all ukse sees auk

Tegelikult ma olen normaalne....