Alfa 147 elektri probleem

Tere.

Ma siin foorumis väga roheline,sellepärast ärge väga pahandage,kuid lolle küsimusi küsin.

Muresid on kaks: Esiteks selline,et üks tagatuli häägub koguaeg.Kui tuled põlema panna siis vahepeal põleb korralikult, kui teinekord jälle hõõgub.

Auto seisma jättes ei muuta midagi,kabariitpirn ikka hõõgub.

Oskab ehk keegi abistada,et kuskohast viga otsida? Või siis Tallinas mõnda alfat tundvat elektrikut soovitada?

Teine mure on Airbag tulega....nimelt see põleb koguaeg...

Kas see võib sellest olla,et kui ma auto ostsin siis oli aku tühi (oletan,et tingituna sellest,et see tagatuli oli aku kuivale tõmmanud pikapeale).

Või võib asi millesgi muus olla.....

Siit veel selline küsimus,et kus Tallinnas oleks võimalik autole "juhe" järgi panna ja üle käija arvuitga....(peale esinduse)..?

Tänud juba ette:)

tervitus 8)

Airbäägi tulukesega kipub jah olema, et see võib peale aku hääbumist põlema jääda... kontrolli saab vist siiski vaid Faktost -> 147-l minuteada automaatset resetti kahjuks vist pole

Alati on muidugi ka võimalus, et tuli põleb kas sellepärast, et bäägi ennast pole või siis sellepärast, et armatuuri lahtikakkudes (kerimiseks nt :? ) on jäänud põhilised ettevaatusabinõud tarvitusele võtmata

Tagatule pirn saab põleda vaid juhul, kui sinna kuskilt vale koha pealt pinge peale tuleb :roll: võimalusi ei ole muidugi just eriti palju :wink:

Miskipäev võiks ju vaadata :roll: kui päevasel ajal aega leiad Kadaka tee kanti liikuda :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Hõõgumise kohapealt pakuks, et ei saa korraliku ühendust. Kui hõõguma hakkab siis proovi pirni pesas keerata. Muidugi võibolla ei saa kuskilt pistikust korraliku ühendust. Aga ikkagi pakuks, et viga on okudeerunud pirni pesas. :wink:

Õhkpadjaga ei julge oletama hakkata...nimelt puudub kõikidel minu sõidukitel sihuke moode instrument :oops:

Diagnostiga julgeks soovitada TRK värve. Kuuldavasti olevat nad saanud vastava seadme

Edit: aeglane mina :roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

wow

Tänud nii kiirete vastuste eest....

Üritan ise ehk seda pirnipesa uurida siis,et kas viga võib pirnis endas olla,kui mitte siis lähen targemate meeste juurde...

Tuleb siis tee rataste alla võtta ja Pirni tänavale kohale veereda....

Tänud:)

veiks wrote:Diagnostiga julgeks soovitada TRK värve. Kuuldavasti olevat nad saanud vastava seadme

Selle vastava seadme nimi on AlfaTester :roll: tootjaks on Marelli :roll: ning jumal tänatud, kui see info ka tõele vastab :lol:

Nimelt siis on olnud kuulda, et faktod ja auserid omavad kahepeale ühte apastraati ning ei ole just eriti pädevad seda lugema/kasutama

ts wrote:mainisid, et kui auto seisab, siis tuli hõõgub? kas see oli ikka mõeldud tuled maha keeratuna :?:

Proovisin igatmoodi..

1. panin auto käima,tuled lülitasin sisse teised tuled põlesid korralikult see üks tuli hõõgus.(vahepeal põleb korralikult ka nagu teine tagumine tuli,siis jälle mitte)

2. lasin tuled ära kui auto käis,see tuli jäi ikka hõõguma

3.suretasin mootori välja nii,et tuled olid sisselülitatud asendis, ikka hõõgus

4. mootor väljalülitatud ja tuled OFF asendis, ikka hõõgus...

mex wrote:Eks ma lähen käin ära ja pärast võin kogemusi jagada....

Enda kogemustest võin öelda, et olen kolm korda elektikuga kokku leppinud ja viin auto tema juurde... Ennem seda viimist olen vea ise ülese leidnud...või noh...auto on ise uuesti normaalselt tööle hakanud :?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Anthrax wrote:Eerbäägide tuli 147-l kipub põlema hakkama halva ühenduse pärast istmeall. Sealsed pistikud alatihti streigivad.

Aga oletame,et viga on nendes pistikutes,mis istmete all on....kui need kontaktid korda saab,kas siis kustub tuli automaatselt ära või on nii nagu varem mainitud,et tuleb arvutiga nullida?

mex wrote:
Anthrax wrote:Eerbäägide tuli 147-l kipub põlema hakkama halva ühenduse pärast istmeall. Sealsed pistikud alatihti streigivad.

Aga oletame,et viga on nendes pistikutes,mis istmete all on....kui need kontaktid korda saab,kas siis kustub tuli automaatselt ära või on nii nagu varem mainitud,et tuleb arvutiga nullida?

Airbagi tulega on tõesti selline jama, et seda saab kustutada vaid arvutiga, mida minuteada peaks olema vaid Faktos. Võib juhtuda, et ka Auseril on see olemas.
a.k.a Anthrax

mex wrote:Proovisin igatmoodi..

võta tulepesa maha... tundub, et seal glüüb miskit :roll: kuna seal ühtegi kondet ega muud sellist ei ole, siis pakuks nt alarmi, võimendi, pagassilüliti, sisevalgustuse vms leket :roll: