Tarvis teadjamat Alfanaatikut pärnu või viljandi ligiduses

mina pole veel leidnud ühtegi automaat kastiga bensiinisööjat aastast 2000 mis maksaks alla 100kilo ja kannataks kriitikat

aga kui sina tead mõnda siis võiksid mulle teada anda

mulle sobiks ka mõni pärnu alfist kes raatsiks laupäeval veidi aega alfadega veeta ja aitaks mul üle vaadata ostetav toode ja vähe näpunäiteid jagada

igasugune abi endiselt teretulnud

kontktid võib saata meilile et saaksin ühendust võtta kui hätta jään

privokriisa@hotmail.com

E.T. wrote:vedelike võimalikud värvid

roolivõim: punane
jahutusvesi: roheline (mälu järgi)

no tegelt mõte on selles, et nad ei oleks värvitud või siis kehvemal juhul PRUUNID.
Jahutusvedelik: roheline, sinine või punane- läbipaistev.

Mootoriõli: pruunikas-must. Kui hiljtu vahetatud kuldpruun. Kindlasti jälgida, et ei oleks mingit heledat möksi vardale kogunenud. Võib tähendada kone tihendite mittehermeetilisust.
a.k.a Anthrax

Vaata, ma ise Pärnust ja sõitnud 156-ga 3 a, aga ma pole kahjuks nii kõva mees, et teisele masinat soovitada. Olen aitanud küll tuttavatel (naise õde 156 valikul, isale paar masinat, paar lähedamat sõpra) aga kuidagi ei julge nn võõrale minna vaatama. Kui tekib nt enda omaga võrdlusmoment, oi kui korralik- siis ju see kohe soovitus, aga äkki on masinal kuskil mingi peidetud viga ja seda jama pärast: et miks sa soovitasid mulle seda masinat jne.

Tean mõnda põhisõlme, mida vaadata, aga nii peenelt, et teisele soovitada või siis teise jaoks ülevaatust teha ei julgeks.

Ps, kui teemas jookseb OT, siis sellest pole mõtet välja teha, sest meie moded on ühed suht suured mölapidamatuse all kannatajad ja eks iga teemaga haakub kohe kellelgi mingi muu mõte 8)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

nu ma ei tahagi mingit poldiuuringut...lihtsalt praegune endine alfa omanik oskab ehk võrrelda masina seisukorda paremini kui mina kes ma istun sierrast alfasse

ei hakka kedagi peedistama visuaalse ülevaatuse eest ega nõua mingit garantiid oma tuvastatud korrasolekule

tean ja respekteerin endiselt ütlust et eksimine on inimlik kuid kaks pead on ikke kaks pead...eriti kui tegu alfa omanikuga

lihtsalt ma tean mis on sierra ja saabi puhul normaalne kuid see ei pruugi normaalne olla pea 10 aastat uuema alfaga

sellepärast võtaksin endaga ühes või astuksin läbi mõne praeguse alfisti juurest et saada väike võrdlusmoment

keegi võiks endast märku anda kellel homme viitsimist abiks olla

ma tahan lihtsalt objektiivset arvamust

olen arvestanud ka sellega kui midagi peaks valikul suht nihu minema....aga sügavalt loodan et seda ei juhtu ning seda ehk aitaks mõni alfist ära hoida