Alfa Romeole Eesti Navi plaati?

kui ma nüüd puhta segast ei pane, siis bemm kasutab VDO tehnoloogiat (nagu ka paljud teised), 166-l on (vist) Siemens'i-Becker'i :? komboseade, mis erineb VDO omast oluliselt...

Muidugi kui Sul on mõni tuttav, kellel plaat olemas, siis võid katsetuseks proovida
Tegelikult ma olen normaalne....

eksimine on see, kui ajada segamini AR 164 ja 168 :roll:

Kui öelda, et VDO navi plaat VDO enda SatNav vastuvõtjas tööle ei hakka, siis :evil: vanasti oleks selle eest saanud 25+5 :lol: :lol:

Tegelt vist ei ole siiani 166-le lihtsalt erilist tähelepanu pööranud (krrt, kui tal vaid vähem elektrilisi "abimehi" oleks :roll: )

BTW-> meie võit... sai ikka OT kirja panna :oops:

:lol: jah-> siis kui väljas on -10 on auto üherattaveoga, 0 juures kaherattaveoga, 10 juures kolmerattaveoga, 25 juures permanent4 ja alla -10 ning üle +25 abiratta ja roolirattaveoga :lol:

tegelikult siis on 164Q4 varustet ütlemata vinge sveitsi kellameeste poolt välja töötatud süsteemiga.

hästi-hästi-hästi lihtsalt-> põhimõte on sama, mis roolivõimendil, kuid jõud on palju suuremad, ning seda ei juhita mitte rooli vaid CU abil... kasutades umbes nelja kilo juhtmeid ning kastitäit andureid :lol:

aga nüüd prooviks selles teemas edaspidi püsida :oops:

ehk siis tegelikult on teema peaaegu ammendatud, kuna üks pidur :oops: sai mõttekrambist üle ja tunnistas avalikult, et kõigi reedlite kohaselt peaks VDO plaat oma emafirma poolt toodetud seadmes mängima 8)