155 1,7 twin spark

ketti ei ole võimalik pingutada-> sellel automaatne pinguti ju :wink: ehk siis ühe korra pingutad ja korras (peale 1000 km läbimist uue ketiga)

ja oled ikka kindel et on ketiklõbin, mitte pihustid või mõni pumpadest :roll:

mis vilinasse puutub, siis selles süüdi klotsid (kas kulunud või pigem liiga kõvast materjalist)
Tegelikult ma olen normaalne....

155 1,7 twin spark

mis vilinasse puutub, siis selles süüdi klotsid (kas kulunud või pigem liiga kõvast materjalist)

re:ei mitte klotsid ei tee häält. Hääl tuleb salongist pedaali vajutamise ajal isegi kui auto ei liigu. Sealt kust läheb piduripedaali juurest pulk piduri võimu.

155 1,7 twin spark

:oops: sry-> pea laiali otsas :oops:

sel juhul kontrolli omal peasilinder/võimendi üle-> tõenäoliselt kas tõmbab õhku vahele või surub välja :roll:

VÕI siis on lihtsalt mansetid kinni (kui kiuksub ka seisva mootoriga :wink: ) kehvade mansettide puhul on kiuksumine pöördvõrdelises suhtes ilma niiskusega :wink:

muuseas meenub et mags'il oli ühel oma Alfamärgiga sõidukitest sama mure-> aga ei meenu mis sellest sai

155 1,7 twin spark

8) Esmalt tervitus uuele alfistale

ja siis küsimus-> kas Sinu auto mootor töötab vaikselt?

Kui jah, siis tuleks kohe kuulama :wink: (pole veel ühtegi vaikset Nordi kunagi kuulnud :roll: )

aga rullikuid (saadanasi) on seal vaid üks... ja see ei kolise (omast kogemusest-> kolisema-kõrisema kipub ikkagi kas vee- või roolivõimupump :wink: )

155 1,7 twin spark

kypsa wrote:Üks mure veel, pidurdamisel tuleb pedaali juurest vilinat.Kui vajutadavarba otsaga ei midagi , kui tsipa tugevamini undab.Mida ette võtta

Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära :lol:

155 1,7 twin spark

Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära :lol:[/quote]

kui vahetasid klotsid ära kas undamine lõppes.

155 1,7 twin spark

kypsa wrote:Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära :lol:
kui vahetasid klotsid ära kas undamine lõppes.[/quote]

Täna lähen alles klotsidele järgi ja nädalavahetusel siis vahetus, eks annan teada kas kadus undamine ära või mitte.

:wink: