155 1,7 twin spark
#3Üks mure veel, pidurdamisel tuleb pedaali juurest vilinat.Kui vajutadavarba otsaga ei midagi , kui tsipa tugevamini undab.Mida ette võtta
155 1,7 twin spark
#4ketti ei ole võimalik pingutada-> sellel automaatne pinguti ju
ehk siis ühe korra pingutad ja korras (peale 1000 km läbimist uue ketiga)
ja oled ikka kindel et on ketiklõbin, mitte pihustid või mõni pumpadest
mis vilinasse puutub, siis selles süüdi klotsid (kas kulunud või pigem liiga kõvast materjalist)

ja oled ikka kindel et on ketiklõbin, mitte pihustid või mõni pumpadest

mis vilinasse puutub, siis selles süüdi klotsid (kas kulunud või pigem liiga kõvast materjalist)
Tegelikult ma olen normaalne....
155 1,7 twin spark
#5mis vilinasse puutub, siis selles süüdi klotsid (kas kulunud või pigem liiga kõvast materjalist)
re:ei mitte klotsid ei tee häält. Hääl tuleb salongist pedaali vajutamise ajal isegi kui auto ei liigu. Sealt kust läheb piduripedaali juurest pulk piduri võimu.
re:ei mitte klotsid ei tee häält. Hääl tuleb salongist pedaali vajutamise ajal isegi kui auto ei liigu. Sealt kust läheb piduripedaali juurest pulk piduri võimu.
155 1,7 twin spark

sel juhul kontrolli omal peasilinder/võimendi üle-> tõenäoliselt kas tõmbab õhku vahele või surub välja

VÕI siis on lihtsalt mansetid kinni (kui kiuksub ka seisva mootoriga

muuseas meenub et mags'il oli ühel oma Alfamärgiga sõidukitest sama mure-> aga ei meenu mis sellest sai
155 1,7 twin spark
#7selline vilin viitab pidurivõimendi peatsele lahkumisele.
seisva mootoriga peaks siis vilin kaduma.

155 1,7 twin spark
#9See on mitte kett, vaheta generatori rihmade uhe roolikut!
Neid on vaja vahetada!
Mootor paeb tootama vaikselt
Neid on vaja vahetada!
Mootor paeb tootama vaikselt

155 1,7 twin spark
ja siis küsimus-> kas Sinu auto mootor töötab vaikselt?
Kui jah, siis tuleks kohe kuulama

aga rullikuid (saadanasi) on seal vaid üks... ja see ei kolise (omast kogemusest-> kolisema-kõrisema kipub ikkagi kas vee- või roolivõimupump

155 1,7 twin spark
#11kypsa wrote:Üks mure veel, pidurdamisel tuleb pedaali juurest vilinat.Kui vajutadavarba otsaga ei midagi , kui tsipa tugevamini undab.Mida ette võtta
Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära

155 1,7 twin spark
#12Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära
[/quote]
kui vahetasid klotsid ära kas undamine lõppes.

kui vahetasid klotsid ära kas undamine lõppes.
155 1,7 twin spark
#13kui vahetasid klotsid ära kas undamine lõppes.[/quote]kypsa wrote:Mul selline mure, et pidurdamisel mitte ei vilise, vaid undab vms. Kas võimalik, et selle pärast et klotsid läbi? Igatahes tellisin uued klotsid juba ära
Täna lähen alles klotsidele järgi ja nädalavahetusel siis vahetus, eks annan teada kas kadus undamine ära või mitte.