155 või 164
#17kule mu 3 liitrine 164 võtab keskmiselt 9 liitrit sajale.
just keskmiselt. ainult linnas sõites ikka vähe rohkem.
ja ega lumi autole midagi ei tee. salpeeter, nagu stihl armastab selle kohta öelda, aga küll.
just keskmiselt. ainult linnas sõites ikka vähe rohkem.
ja ega lumi autole midagi ei tee. salpeeter, nagu stihl armastab selle kohta öelda, aga küll.
155 või 164
#18Mul rüüpab Raske Jalaga linnas 16 sajale. Kui lapatsiga viisakalt ümber käia, siis oluliselt vähem. Maanteel olen minimaalseks kuluks 8 saanud, keskmine jääb reeglina 10-12 kanti. Talvel läheb julgelt 1,5-2 liitrit otsa. Need numbrid siis 3.0 automaadi puhul.
Mis sa ikka tahad - raske auto ja võimsust nii et mühiseb
Mis sa ikka tahad - raske auto ja võimsust nii et mühiseb

155 või 164
#21kaevame vana teema üles
olles üks vähestest, kes objektiivselt seda teemat valdab, siis
mõlemad jah...
Asi siis elles, et neid autosid 16V näitel EI OLE füüsiliselt võimalik võrrelda-> need lihtsalt nii kapitaaselt erineva ehituse ja käitumisega

olles üks vähestest, kes objektiivselt seda teemat valdab, siis

Asi siis elles, et neid autosid 16V näitel EI OLE füüsiliselt võimalik võrrelda-> need lihtsalt nii kapitaaselt erineva ehituse ja käitumisega

Tegelikult ma olen normaalne....
155 või 164
#22nii
aga kuna sa juba mainisid et väga erinevad siis palun alandlikult nüüd panna need erinevad iseloomud kenaks novellilikuks jutuks ja muuta ka teistele see teea südamelähedases lugemiseks.
aga kuna sa juba mainisid et väga erinevad siis palun alandlikult nüüd panna need erinevad iseloomud kenaks novellilikuks jutuks ja muuta ka teistele see teea südamelähedases lugemiseks.