Alfa 75 lekkiv bensiinipaak

meetod 1- uus paak

meetod 2- klaaskiud ja epo

meetod 3- epoksiidkitt

meetod 4- keevitamine

oleneb sellest, kui õnnetu see paak siis tegelikult on ja kuskohast see tilgub....

p.s. enda kogemus lappimisel piirdub keevitamisega- lihtsalt polnud sel hetkel kuskilt saada uut paaki ning vanal oli ülaservas 10x15 cm olematut metalli :D
Tegelikult ma olen normaalne....

Stihl wrote:Too paak minu töötuppa ja võta 500.- eeku kaasa...
Rohkem ei pea sa midagi tegema.

see on muidugi kõige õigem ja lihtsam lahendus (kindustab võimatuse millegiga eksida) :wink:
Last edited by ts on 27 Sep 2006, 11:11, edited 1 time in total.

njaa....ega see paagi lappimine nii lihtne polegi-eriti keevitamine... isegi nt 10 aastat vana bensupaaki mis on täiesti tühjalt seisnud ei saa niisama keevitada...nigu punkti paned käib mats ka kohe järgi...ja nu auto sumpast tuleva co peale ei saa ka alati kindel olla... :roll: seega seda lampi keevitamise varianti ei soovita proovida... mul siin veneajast üks stiilne iz jupiteri paak mis peaks olema 20 liitrine aga peale keevitamist sai temast 25 liitrine ja väga ümar :lol: seega stihli juurde minek ilmselt parim idee...

isegi nt 10 aastat vana bensupaaki mis on täiesti tühjalt seisnud ei saa niisama keevitada...nigu punkti paned käib mats ka kohe järgi...

tegelikult selle ennetamiseks tuleb siiski paak eelnevalt kordi ja korralikult läbi pesta :D

Tere. Upitaks teemat :D

Mure siis minuni jõudnud. See vana mingi punane mögin on jooksma hakkanud ja vajaks mingit lahendust. Kellel nt juhuslikult vedeleb korralik paak, võiks märku anda :P .

Keegi teab kus Stihli töötuba asub? (kindlasti maru loll küsimus ja lihtne vastus :oops: )
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Eelmise, 2006a, suvel oli mu töötuba tõepoolest Tallinnas Mustamäel.

Alates veebruar 2008, aga, kolin L-Eestisse ja, töötuba, pisut suurem ja asjalikum, hakkab olema Ahjal, Tartu mnt 16a.

Loomulikult ei hakka Tallinna inimene mul seal kiirteeninduses käima, aga kui mõni pikem projekt käsil, ntx terve auto taastamine, mis kestab tavaliselt mitu kuud, kannatab hinnapakkumist küsida.

Peamiselt spetsialiseerungi uunikumide elluäratamisele.

Infot hakkab saama kodulehelt http://www.klassikarent.ee