abi vaja alfa 33 1.4 motori koht

täna öösel ca 1h tagasi juhutus selline asi et mootor ei ole jonksus

käima läheb aga jõudu ei ole ja mingi kigin on ka sees

ning sellien küsimus kas sellel on selline võimalus et üks rihm võib pooleks minna

mul selline tunne sest kui käima panin ja sõita proovsin sõita ning väga vähe oli jõudu ja oli tunne et osad pütid ei tööta

kas sellel jooksevad klapid pähe kui rihm pooleks

oleks hea kui keegi annaks tarka nõu ja kust oleks võimalik odavalt juppe saada ?

:roll: deoreetiliselt võimalik... seda peaks eest tegelt näha olema... -juppe leidub sellele küll... ainult et jah-miski heli oleks pidanud kaasnema selle rihma purunemisel-selline naq taoks elektrit kuskilt üle-või umbes sinna kanti... sõita ei soovita... ja mootor peaks väristama peal üsna palju kuid peaks olema näha rihma-vaata hoolikalt...

Boxeril on kaks surma, rihm puru (klapiga vastu kolbi) ja saaled ringi :)

33 tundjana võin sulle öelda et sul on saaled läbi (tavaliselt läheb ringi 1 kepsusaal). Remondi keerulikus sõltub sellest et kas võll kahjustatud või mitte, kui mitte pääsed paarisaja krooniga ÄKKI. Kui rohkem sa seda seal testid seda vähem võimalust et pääsed aint saalevahetusega...

missugune kigin tal sees on täpsemalt? sesmõttes ma mäletan et kui mags sõitis sellega siis oli ka selline asi et kui natuke kauem seisis niiskuse käes siis alguses ei tahtnud käia hästi ja noh siis ju ikka hääl teisem kui osad pütid ei tööta. mitte et ma soovitaks sul teda käima panna vms aga lihtsalt et mis kigin see täpsemalt on?

sell9ine et mingid metallid hõõruks üksteise vastu kuivalt

aga saale kolksu sees ei ole sest selline heli mulle tuttav escordi päevilt

aga oleks huvitatud kust saaks ka käikarile juppe sest mul plaan ka käikar kohe lahti võtta

kardan et sünkro ka pekkis :P

kahju kohe alfast

kui ta nüüd korda saaks siis enam nii ei katsetaks seda :P

maqs lappis selle kasti parimatest juppidest kokku... eet-mis tegid sellega nagu??? särevere ...no ikka ütleb ja ka rail auto... aga kui pole siiani viga leidnud, siis eeldan et te õppisite seal sama palju kui me töngis :lol: oled rihmad üle vaadanud? vaadand millised silindritest ei tööta...jne?