täna öösel ca 1h tagasi juhutus selline asi et mootor ei ole jonksus
käima läheb aga jõudu ei ole ja mingi kigin on ka sees
ning sellien küsimus kas sellel on selline võimalus et üks rihm võib pooleks minna
mul selline tunne sest kui käima panin ja sõita proovsin sõita ning väga vähe oli jõudu ja oli tunne et osad pütid ei tööta
kas sellel jooksevad klapid pähe kui rihm pooleks
oleks hea kui keegi annaks tarka nõu ja kust oleks võimalik odavalt juppe saada ?
abi vaja alfa 33 1.4 motori koht
#3eks ma uurin pole veel aega leidnud
aga mootor värises küll päris kõvasti
aga heli mis käima pannes tekib on nagu oleks miski kuival
aga mootor värises küll päris kõvasti
aga heli mis käima pannes tekib on nagu oleks miski kuival
#4Boxeril on kaks surma, rihm puru (klapiga vastu kolbi) ja saaled ringi 
33 tundjana võin sulle öelda et sul on saaled läbi (tavaliselt läheb ringi 1 kepsusaal). Remondi keerulikus sõltub sellest et kas võll kahjustatud või mitte, kui mitte pääsed paarisaja krooniga ÄKKI. Kui rohkem sa seda seal testid seda vähem võimalust et pääsed aint saalevahetusega...

33 tundjana võin sulle öelda et sul on saaled läbi (tavaliselt läheb ringi 1 kepsusaal). Remondi keerulikus sõltub sellest et kas võll kahjustatud või mitte, kui mitte pääsed paarisaja krooniga ÄKKI. Kui rohkem sa seda seal testid seda vähem võimalust et pääsed aint saalevahetusega...
#5ma ainult korraks testisin
olles autoremonti luksepp siis tean et sellised asjad sut kahjulikud kontrollimised
nii luksepana kui ka auto omanikuna :p
olles autoremonti luksepp siis tean et sellised asjad sut kahjulikud kontrollimised

nii luksepana kui ka auto omanikuna :p
#6no...kuna kõik pütid pidavat mitte töötama, siis pakuks rihma... hmm-töngi lõpetand mehhaanik?

#7ei ole töngi
säreveres sai käidud ja nüüd töötan põltsamaal rail autos kui see sulle midagi ütleb
säreveres sai käidud ja nüüd töötan põltsamaal rail autos kui see sulle midagi ütleb

#8Kui rihm katki 90% lähevad klapid kõveraks ja tavaliselt mootor "peatub"
sõitmise ajal. Kui mul läksid saaled ringi oli mootoris KÕVA kõlin sees, selline metall metalli vastu nagu lööks ja võimsus kadus silmade peal (vaja oli 2km koduni sõita).

#9missugune kigin tal sees on täpsemalt? sesmõttes ma mäletan et kui mags sõitis sellega siis oli ka selline asi et kui natuke kauem seisis niiskuse käes siis alguses ei tahtnud käia hästi ja noh siis ju ikka hääl teisem kui osad pütid ei tööta. mitte et ma soovitaks sul teda käima panna vms aga lihtsalt et mis kigin see täpsemalt on?
#10sell9ine et mingid metallid hõõruks üksteise vastu kuivalt
aga saale kolksu sees ei ole sest selline heli mulle tuttav escordi päevilt
aga oleks huvitatud kust saaks ka käikarile juppe sest mul plaan ka käikar kohe lahti võtta
kardan et sünkro ka pekkis
kahju kohe alfast
kui ta nüüd korda saaks siis enam nii ei katsetaks seda
aga saale kolksu sees ei ole sest selline heli mulle tuttav escordi päevilt
aga oleks huvitatud kust saaks ka käikarile juppe sest mul plaan ka käikar kohe lahti võtta
kardan et sünkro ka pekkis

kahju kohe alfast
kui ta nüüd korda saaks siis enam nii ei katsetaks seda

#12maqs lappis selle kasti parimatest juppidest kokku... eet-mis tegid sellega nagu??? särevere ...no ikka ütleb ja ka rail auto... aga kui pole siiani viga leidnud, siis eeldan et te õppisite seal sama palju kui me töngis
oled rihmad üle vaadanud? vaadand millised silindritest ei tööta...jne?

#13ütleme nii et ma pole veel uurinud sest pole vaba aefa leidnud ja täna lähen ka soome 2eks päevaks ära ja alles reedel on aega uurida
eks ma siis annan teada kmis seak huvitavat oli
eks ma siis annan teada kmis seak huvitavat oli